Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про DeWALT DCF840D2T

Так0
Ні0
гарна модель, понравилося
 7 грудня 2024
Ідеально підходить для виконання різних домашніх та професійних робіт. Його компактний розмір і легка вага роблять його зручним у використанні навіть для тривалих робочих сесій. Потужний двигун і хороша батарея дозволяють швидко і без зусиль справлятися з завданнями будь-якої складності, від збірки меблів до закручування гвинтів у важкодоступних місцях. Із плюсів варто відзначити гарний дизайн і ергономіку навіть після тривалої роботи рука не втомлюється. Аккумулятор має достатню ємність, щоб виконати кілька великих завдань без підзарядки. Важливою перевагою є надійність бренду DeWALT, що гарантує якість і довговічність.
Потужний та надійний
Ергономічний корпус
Легка вага та гарний дизайн
Висока якість акумулятора
Ціна
Тривалий час заряджання батареї
Олегкористуюся DeWALT DCF840E1T кілька місяців
Додати відгук

Купити DeWALT DCF840D2T

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Dewalt Zakrętarka udarowa 18V 2x2,0Ah DCF840D2T DEWALT

Morele.net
879

TANIA DOSTAWA ! - ! Zakrętarka udarowa 18V 2x2 0Ah DCF840D2T D-EWALT - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
1 068

DEWALT.ZAKRĘTARKA UDAR.18V 192Nm 2x2,0Ah TSTAK DCF840D2T ☀️☀️☀️ Autoryzowany Dystrybutor DEWALT Polska ☀️☀️☀️

kajt24
881