Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Шини і диски   /   Шини   /   Continental

Так3
Ні1
Шина для повільної комфортної їзди. Безпечна на швидкості до 100 км/год
 20 січня 2020
Брав цю шину у 2017 р. Відкотив на ній уже 3 сезони. Вдруге її брати не буду, хоч і дуже багато плюсів. Але є мінуси які мене не влаштовують. По-перше вона не стійка після 100 км/год, принаймні у мене машина починає кричати всіма датчиками стабілізації, і душити двигун коли я набираю 100 і вище. По-друге, вона дуже м'яка, і з цього випливає що вона швидко вбивається, легко рветься, але дуже добре гальмує і чудово тримає дорогу якщо не буксувати. За 3 зими порвав 2 колеса. Закінчено це ями, але млинець, дуже м'які борти, тобто бордюри не любити взагалі. В іншому це шина дуже хороша, просто вона не створена для швидкої їзди, її доля це комфортне пересування на швидкості 50-60 км/год, бажано по рівній дорозі.
М'яка, зручна, вальяжна шина. Добре тримає дорогу на невеликих швидкостях+ не погано гальмує.
Через свою м'якість швидко вбивається і легко порвати боковину на ямі. На швидкості від 100 км/год починає втрачати дорогу.
Антон Чкористуюся Continental ContiWinterContact TS850P 235/45 R18 98V більше року
Додати відгук

Купити Continental ContiWinterContact TS850P 225/55 R17 97H

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Continental WinterContact TS 850P ( 225/55 R17 97H ) 03539240000

Stworzona by budzić podziw. Opona do samochodów klasy średniej, luksusowych i SUV-ów. Ekstremalne osiągi zimą. Continental oferuje zaprojektowane w Niemczech opony klasy premium o optymalnych parametrach z zakresu hamowania i bezpieczeństwa. Lepsza trakcja na śniegu dzięki wzorowi bieżnika S-GRIP. Wysoce rekomendowana w teście opon zimowych do sam... щеochodów sportowych przeprowadzonych w 2014 roku. Wzorcowa - rozmiar testowanej opony 235/35 R19 W/V.
Oponytanio.pl
968

WinterContact TS 850P 03539240000

Tanie-Opony.pl
Доставка: по Польщі
924

Continental WinterContact TS 850P ( 225/55 R17 97H )

Tirendo.pl
924