Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Шини і диски   /   Шини   /   Bridgestone

Відгуки про Bridgestone Turanza T005 255/55 R19 111V

Фото - Шини Bridgestone Turanza T005 255/55 R19 111V
Відео 11Фото 11
Виберіть розмір шин
Відгуки про Bridgestone Turanza T005 255/55 R19 111VДодати відгук
Так2
 28 квітня 2020
Коли забирав гуму, помітив, що досить легка, бік не такий жорсткий, як у попередньої моделі, на монтажі відбаласували дуже вдало найбільший вантаж 10г. і для 18 радіусу, я вважаю, це дуже добрий результат. Надалі в експлуатації помітно краще долає водні перешкоди, якщо калюжа не глибока, то навіть не відчуєш, що в калюжу влетів, при маневруванні добре кермується, при різкому старті з місця добре чіпляється за дорогу, не стрибає.
перевірена якість
виявилося непросто знайти
Иванкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat кілька місяців
Так2
 3 квітня 2020
зіткнувся з туранзою вперше на машині діверя, у нього хонда цивік, спочатку навіть не повірив йому що така відмінна керованість тільки завдяки шинам, думав це за рахунок задніх коліс, що підрулюють) Але хитрість реально виявилася тільки в хорошій японській якості гуми, переконався відразу після установки шин собі на міцубіші лансер 10 - гальмівний шлях скоротився, в машині стало значно тихіше, а всі знають, що в 10 лансері шумоізоляція не дуже, і воду на дорозі можна не об'їжджати, шини з нею справляються на два рази, жодного разу не було аквапланування. Не тільки комфортніше їздити з ними, а й безпечніше.
Чи не галасливі, добре прилипають до асфальту.
не помітив.
Николайкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat кілька місяців
 10 грудня 2020
Я вже не один сезон їжджу. Сподобалася їхня стійкість і класне водовідштовхування. Навіть у дощ поводяться впевнено на дорозі, машину не веде, їде як рейками. Брав у 17 розмірі на свій х3.
Міцна шина
Немає
Михаил Пономаревкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat більше року
 4 грудня 2020
ця гума підходить як для щоденного користування в місті, так і для дальньої поїздки. Практично не шумить і не гріється (відповідно, не стирається як гумка). У мокру погоду гідно витримає збільшення навантаження та справляється з поворотами та зупинками на ура. Хоча я і не є шашечником, різкі гальмування-розгони на трасі трапляються часто, МКАД до цього дуже сприяє. За 5 років водіння жодної аварії, в чому окреме спасибі туранзі. (До цього була туранза Т001)
чудово підійшли до моєї Альфи Ромео
ідеальне співвідношення ціна-якість
Леонидкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat більше року
 10 листопада 2020
Є з чим порівнювати, батько - прихильник фірми ЧД (че дають), і на всякому шлаку я наїздився чимало. Після того, як купив собі БМВ, укомплектовану Туранзою, я ніби на "Сапсан" пересів. Чудові враження, гума, виявляється, може амортизувати дрібні нерівності, не шуміти і тримати заданий напрямок без підрулювання!
Управління у дощ, міцність
Леонидкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat більше року
 29 жовтня 2020
Їздив я якось за грибами. І після дощу ями та калюжі були такі, що я думав або колеса доведеться міняти, або потону. На мій подив, аквапланування у них відмінне, боковина міцна і надійна. А до цього стояла т001, всім влаштовувала, відкатала з нею 5 сезонів, змінив машину тому відразу ж поставив т005.
безшумність, ціна
Немає
Вадим Киричеккористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat кілька місяців
Ні0
м'якше, ніж був до цього бридж, не галаслива, дорогу тримає, рекомендую.
 6 жовтня 2020
відмінно! - Bridgestone Turanza T005 195/65 R15
комфортна та впевнена їзда, прийнятна ціна.
поки що не виявив
vOvKaкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat кілька місяців
 17 вересня 2020
за 2 сезони позаштатних ситуацій не сталося. різкі гальмування і перебудови на трасі, лов калюж на швидкості - все обходиться не те, що легким переляком, а взагалі без переляку. У мене є впевненість у тому, що машина на дорозі не поведеться якось дивно, а це багато чого варте. Навіть, напевно, більшого, ніж просять у магазині за цю гуму.
водовідведення, безшумність трасою
не виявлено
Василий Ларинкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat більше року
 31 серпня 2020
Мені сподобалася нова модель, збалансована дуже добре, не втрачає зчеплення в різких поворотах, добре відчувається момент, коли машина зірветься з дороги, немає супротивного гулу при їзді по трасі, за сезон проблем не було.
Все добре
Добрый Жуккористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat кілька місяців
 30 серпня 2020
Катаю вже другий сезон нарікань до гуми немає, ні. По асфальту прет дивовижно, накат плавний, в колії добре почувається і по прямій і в момент перебудови перескакує без шпурлянь в сторони. Про знос рано проїхав поки 14тис., але його поки не особливо і видно, так що я думаю ходитиме мінімум тисяч 60-70
немає
Кот Ученыйкористуюся Bridgestone Turanza T005 205/55 R16 91W Run Flat більше року
Показано 10 з 12 відгуків
ще 2 відгуки

Купити Bridgestone Turanza T005 255/55 R19 111V

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Bridgestone Turanza T005 255/55 R19 111V samochód osobowy Opony letnie Opony BMW: X5, AUDI: Q7 13703 3286341370317
Autodoc.pl
Доставка: по Польщі
680

Bridgestone Turanza T005 255/55 R19 111V Opony

Szerokość opony: 255; Szerokość: 255; Współczynnik wysokości profilu opony: 55; Wysokość: 55; Rodzaj: R; Rodzaj: r;... щеRozmiar opony: 19; Średnica: 19; Indeks ładowności: 111; Indeks ładowności: 111; Indeks prędkości: V; Indeks prędkości: v; Grupa: OFF; Typ: off; Pora roku: So; Pora roku: so; Ochrona obręczy: ; Runflat: ; Kolca: ; Wzmocniony: XL; Wersja wzmocniona: ; Przyczepność na mokrej nawierzchni : A; Oszczędność paliwa : B; Poziom ciśnienia akustycznego [dB]: 72; Poziom emisji hałasu: B; dopuszczony dla rodzaju pojazdu: ; Ciężar [kg]: 14.460000; Rozmiary opon: 255-55-19; Linia produktów: Turanza T005; Przyczepność na lodzie: 0; EPREL-id: 382417; M+S: Nie
Czesciauto24.pl
Доставка: по Польщі
678

Bridgestone Turanza T005 ( 255/55 R19 111V XL )

Turanza T005 Najlepsza w klasie przyczepność na mokrej nawierzchni Najwyższe oceny na etykiecie UE Wyjątkowa odpo... щеrność na zużycie Zaprojektowana z myślą o zapewnianiu kontroli nawet w trudnych warunkach drogowych. Oferuje ona najlepsze w swojej klasie parametry w zakresie hamowania i pokonywania zakrętów. ZOPTYMALIZOWANY WZÓR BIEŻNIKA Duże szczeliny w barku bieżnika usprawniają przekierowywanie wody, a zoptymalizowane rozmieszczenie wypustek w jego środkowej części zapewnia odprowadzanie wody w środkowym punkcie styku. Połączenia pomiędzy klockami barku zwiększają odporność na odkształcenia, równoważąc nacisk na bark podczas hamowania. UDOSKONALONA OSNOWA Wyjątkowe wzmocnienie ze stali i sztywnego poliestru zapewnia doskonałe prowadzenie i zmniejsza opory toczenia, co przekłada się na niższe zużycie paliwa i emisję CO2. NOWA TECHNOLOGIA TWORZENIA MIESZANKI Nowa technologia usprawnia rozprowadzanie krzemionki w wysokokrzemionkowej mieszance Nano Pro-Tech™. Synergiczne połączenie udoskonalonego bieżnika i wydajniejszej mieszanki przekłada się na najwyższe przyleganie w punkcie styku, zwiększając przyczepność na mokrej nawierzchni.
Tirendo.pl
690