Темна версія

Відгуки про Bridgestone Blizzak LM005 215/40 R17 87VДодати відгук
Так1
чудова модель, дуже сподобалося
 28 жовтня 2020
я в захваті від цієї гуми! такий у мене ще не було - тиха, відмінно веде себе на мокрому асфальті, траві, земляному покритті, ковтає нерівності, камінчики ... не пошкодуєте замовляйте ... але мені Шипшина три дні відправляла, видно не було в наявності і чекали приходу , раджу!
у всьому, високий протектор, радіальна
немає
Valery Yurievichкористуюся Bridgestone Blizzak LM005 195/65 R15 91T менше місяця
Рекомендую.
 2 грудня 2024
195/65/15 Шкода Октавія А5.
Балансування пройшли без проблем. Іншого і не очікував. Саме тому і брав Bridgestone.
Хороші зимові шини. Не підводили. Але я і не літаю. Я живу там, де великої зими нема невеликий сніг, каша, дощ. Тобто звичайна європейська зима.
Тихі. Відповідають заявленим характеристикам.
Тихі. Мякі.
Рустиккористуюся Bridgestone Blizzak LM005 195/65 R15 91T більше року
Перед покупкою вивчайте інформацію
 9 січня 2022
УВАГА ця гума для Європи, тобто край -12 далі вона не працює !!!!
тиха
Для Уралу, Сибіру цілком марна
не гальмує
не керується
у гірку не рушиш
Александр Карфидовкористуюся Bridgestone Blizzak LM005 195/60 R16 89H більше року
Все подобається
 7 березня 2021
Без проблем пройшли балансування. Їдуть м'яко і не гудуть. Міцна боковина, після влучення в яму гриж не виявилося. мокрим асфальтом їде спокійно, по свіжому снігу теж, льоду не бояться.
якість
не знайшов
Артур Хамловкористуюся Bridgestone Blizzak LM005 265/60 R18 114H кілька місяців
відмінна модель, дуже сподобалося
 17 січня 2021
Ми мешкаємо у сонячному місті Сочі. Шипи або важкі масивні фрикційки тут нема до чого. Тому потрібні зимові колеса, які підходять для м'якої зими, які чудово почуваються у мокру погоду, одна при необхідності на них можна і в гори поїхати, щоб покататися на лижах. ML005 чудово з цим завданням справляються. Дорогу тримають добре, хоч у гірку, хоч на спуск, особливо це цінно при мокрій та слизькій дорозі. У місті на асфальті також відчувається впевненість на дорозі. Ганяю на А класі.
Дорогу тримають добре
Немає
Евгенийкористуюся Bridgestone Blizzak LM005 265/60 R18 114H кілька місяців
відмінна модель, дуже сподобалося
 12 січня 2021
Довірився тестам та оглядам, ця модель перше місце у німців та інших оглядах. Поки що їжджу безсніжною дорогою і навіть морозу ще не було. Шини м'які тихі, По трасі плюс 15 до 170 машину тримають, в поворотах машину не розгойдують, кермо гостре.
немає
Антонкористуюся Bridgestone Blizzak LM005 205/55 R16 91H кілька місяців