Темна версія
Польща
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Електрочайники   /   Braun

Відгуки про Braun MultiQuick 3 WK 300 2200 Вт 1.7 л

Фото - Електрочайник Braun MultiQuick 3 WK 300 2200 Вт 1.7 л
Відео 3Фото 9
Відгуки про Braun MultiQuick 3 WK 300Додати відгук
Так7
Ні1
вчора купив, сьогодні здав! попередній Браун працював 8 років!
 26 вересня 2012
симпатичний, але потребує доробок
дизайн хороший, не дуже галасливий
а пластик і справді при нагріванні смердить, пара виходить через задню частину кришки і пітніють кнопки, що дуже не зручно
леопольдщойно купив(ла) Braun MultiQuick 3 WK 300
Так4
Варто брати
 17 червня 2013
Для початку прокип'ятив чайник 2 рази поспіль по 1,7л. Час закипання з таким обсягом – 6 хвилин. При першому кип'ятінні, після закипання, не відключався секунд 30, всіх наступних, незалежно від об'єму - майже відразу після закипання. Після першого профілактичного кип'ятіння, безпосередньо поблизу чайника, відчувався легкий неприємний специфічний запах. Після другого кип'ятіння запах зник. Патьоків і протікання немає. Вода з чайника ллється, не розплескуючи. Потішило те, що після наливання води в чашку/кухоль, на дзьобі не залишається патьоків. Наклейка на чайнику не бреше – 200гр. справді кип'ятяться дуже швидко, можна сказати, не встиг насипати каву та цукор у кухоль, а вода вже готова. Чайник справді досить тихий. При кип'ятінні 1,7л. немає відчуття, що він зараз полетить в космос - вібрації і шуму практично ніякої. Після закипання сам чайник зовні не дуже гарячий. При знятті киплячого чайника з підставки кнопка включення вимикається. Ручка зручна, на підставку сідає завжди з першої спроби з будь-якого боку (прицілюватися та "намацувати" вхідний роз'єм не потрібно). При відкритій кришці не вмикається. При натисканні на кнопку відкриття кришки, кришка прочиняється, піднімати потрібно руками, якщо заливаєте воду не через дзьоб. Чайник удома всім сподобався, нарікань поки що взагалі ніяких. Очевидно продумана модель. Стосовно мого екземпляра - беззастережні рекомендації. Попередній Сіменс прослужив вірою і правдою понад 10 років, сподіватимусь, що і е
Тиха робота, швидко кип'ятить і пластик без запаху
Відсутні
Евгенийкористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 кілька місяців рекомендую купити обов'язково
Так4
Ні0
Непоганий апарат, але надалі купуватиму девайси іншої марки
 10 березня 2013
Всі переваги описані раніше, не повторюватимуся.
Нещодавно вийшов неприємний сюрприз: запах горілого пластику, тимчасова втрата контакту на термоелементі. А потім просто відмовився працювати.
Розібрав чайник і побачив – на блоці контактів один контакт просто вигорів. Відновленню не підлягає. І сама конструкція виявилася досить складною для простого ремонту. Міняти весь блок не бачу сенсу.
Для мене дивно, як у чайнику нібито європейського виробника такий випадок. Адже не китайський ширпортреб за 120 грн.
Димычкористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 більше року
Так3
найнормальніший чайник за ціною
 9 січня 2012
Був німецький WK210,9 років проорав, дуже подобався, не зламався, набрид, вирішили поміняти. Тиждень тому купили новий WK300, але чеський. Подобається, не смердить, задоволені.
Поки немає
Appleкористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 тиждень рекомендую купити обов'язково
Так10
Ні5
Чудовий чайник! Якщо зламається - куплю такий самий :)
 11 серпня 2010
Чи може секрет тривалого використання в тому, щоб не наливати води більше максимальної позначки?! Ми чітко дотримувалися цього правила у використанні.
Позитивні якості: Можна ставити на базу в будь-якому положенні. Працює вже 9 років!
Швидко закипає. Темного кольору – немаркій.
Сіточка в носику через 5 років схудла.
3 кіловати потужність.
Через 7 років кнопка включення-вимикання почала нудити - лагодили.
Натальякористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 більше року рекомендую купити обов'язково
Так6
Ні5
не вестися на приємні відгуки
 29 березня 2012
Braun WK300 - чеська збірка, смердить пластиком, кип'ятив разів 15, не допомогло, здав назад у магазин.
гарний
смердить
kafaкористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 тиждень рекомендую не купувати
звичайна модель, нічого особливого
 5 грудня 2014
в магазині Комфі розхвалили чайник, наступного дня після покупки хотіла здати, але не прийняли, користувалася, хоча просто спробувала-випробувала, шлюб продають і назад не беруть
дизайн непоганий
після закипання парує і не відключається майже 2 хвилини, запах присутній пластмаси
користуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 тиждень рекомендую не купувати
Ні0
Після БРАУНА взяв БОШ гидота, пошкодував. Смердить, пластмаса руйнується.
 10 листопада 2013
Попередня модель працює вже 14-й рік 10 років вдома і 4 на роботу забрав після того як зламалася кнопка (вина моя включав швидким счелчком) Тяга обірвалася, включаю після переробки безпосередньо саму кнопку на дні чайника. Не дуже естетично, але 14 років це щось каже і запаху немає.
Дизайн
Кнопка увімкнення , не можна вмикати різким рухом.
Владимиркористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 більше року
Ні0
Приголомшливе поєднання стилю та якості
 14 липня 2013
Функціональний пристрій необхідний у кожному будинку. Чайник чудово впишиться в інтер'єр будь-якої кухні.
Швидка і не шумна робота пристрою
Недоліки відсутні
Мариякористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 тиждень рекомендую купити обов'язково
Ні0
Купуйте і залишитеся задоволені!
 3 червня 2013
Загальне враження позитивне. Три роки не єдиної поломки. Особисто моя думка – за такі гроші дуже якісна річ.
Дуже швидко кип'ятить воду, комфортний у експлуатації, корпус не дуже гріється. Накип часом видаляємо речовиною лимонної кислоти, очищає на 100%. Також хочу відзначити стильний дизайн, зручну ручку, та й взагалі модель відмінна!
Немає
Владимиркористуюся Braun MultiQuick 3 WK 300 більше року рекомендую купити обов'язково
Показано 10 з 18 відгуків
ще 8 відгуків

Купити Braun MultiQuick 3 WK 300 2200 Вт 1.7 л

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Braun WK300 16-litrowy elektryczny bezprzewodowy czajnik do herbaty czerwony 220 V nie dla USA - przewód europejski WK300RD

220/240 V Nie nadaje się do użytku w USA i Kanadzie Moc 2200 W Pojemność 1,6 l Zakryty element grzejny ze stali... щеnierdzewnej Obrotowe połączenie 360 stopni dla łatwej obsługi
Amazon.pl
147

Braun Czajnik elektryczny Multiquick 3 WK300 - Czarny - 2200 W

Kettle, 1.7 litry, 2280 W, czarny
Proshop.pl
175

TANIA DOSTAWA ! - ! Braun Czajnik WK 300 1,6L black - Multiquick 3 - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
Доставка: по Польщі
174

Braun Multiquik 3 WK 300 czajnik elektryczny z automatycznym wyłączaniem system szybkiego gotowania 17 l wyjmowany filtr osa

System szybkiego gotowania: do 200 ml wody zagotuje się szybko w 45 sekund. Urządzenie jest przy tym wyjątkowo cich... щеe Duża moc: czajnik ma pojemność 1,7 litra. Dzięki mocy 2200 W woda gotuje się w krótkim czasie, nawet jeśli czajnik jest maksymalnie napełniony 4-drożny system bezpieczeństwa Czajnik elektryczny posiada funkcję automatycznego wyłączania dla większego bezpieczeństwa. Wygaśnia się, gdy woda się gotuje, pokrywa jest otwarta, czajnik jest pusty lub gdy zostanie wyjęty z cokołu grzejnego Łatwa obsługa w korzystnej cenie zarówno dla osób praworęcznych, jak i leworęcznych. WK 300 jest wyposażony w 2 wskaźniki temperatury i cokół grzewczy 360° Jakość produktów Braun jest projektowana i opracowywana zgodnie z niemieckimi standardami jakości. Niezawodny – dzień po dniu Wskazówka: jeśli czajnik nie jest używany przez 2 dni lub dłużej, należy go przepłukać świeżą wodą
Amazon.pl
159

TANIA DOSTAWA ! - ! Czajnik elektryczny BRAUN WK 300 Cream - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
Доставка: по Польщі