Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Bosch GBH 2-24 DRE Professional 0611272100

Фото - Перфоратор Bosch GBH 2-24 DRE Professional 0611272100
Фото 4
Відгуки про Bosch GBH 2-24 DRE Professional 0611272100Додати відгук
Відгук корисний?
Так5
Ні3
Найкращий мобільний перфоратор для бетону
 15 травня 2017
Займаюся прокладкою комп'ютерних мереж у багатоквартирних будинках і такі будинки зазвичай мають дуже міцні бетонні несучі стіни. Для прокладання кабелю через таку стіну потрібен хороший бур і досить потужний інструмент. Можна, звичайно, обійтися і яким-небудь китайським ноунеймом, але тоді і свердлити доведеться в 3-4 рази довше, і сил буде витрачено непропорційно багато. Моя робота оплачується відрядно, тому час це гроші, а щоб їх заробити треба ще пострибати сходами і як слід попрацювати фізично. Звичайно, це не мішки повертати, але й не в офісі сидіти.
Найкращий перфоратор для свердління бетонних стін, що траплявся мені до рук. Потужний двигун забезпечує відмінну силу удару. Гарну, але не більше, це все-таки більше інструмент для свердління, ніж відбійник. Правда якщо порівнювати цей показник з китайцями, то може здатися, що удар слабенький. Але насправді, те, що пишуть китайці може в рази відрізнятися від дійсності. А цей перфоратор показує себе бадьорком, інструмент для нього прикупив і активно користуюся вже два місяці. Носити за собою не важко, за вагою він зручний, менше трьох кілограмів. Відмінний, як перфоратора, баланс патрона. Фірмовий кейс теж порадував.
Знайти в ньому недоліки непросто, я навіть сказав би дуже непросто. Єдине, що мене бентежить, це те, що він зібраний в Китаї. Хоча якщо розібратися АйФони теж геть усі в Китаї збирають і народ на якість збірки не особливо скаржиться)))
Додати відгук

Купити Bosch GBH 2-24 DRE Professional 0611272100