Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Краса та гігієна   /   Масажери для тіла   /   Beurer

Відгуки про Beurer MG 155

Так0
Ні0
хороша модель, сподобалося
 20 січня 2021
Купили спочатку одну для дому, потім чоловік узяв собі ще автомобіль, т.к. багато часу проводить за кермом та їздить на далекі відстані. Є гумки, щоб на сидінні надійно кріпився і перехідник для прикурювача навіть був у комплекті. Пульт не вбудований, зручно перемикати режими в процесі масажу, не потрібно повертатися і інтуїтивно зрозуміло все, навіть інструкцію не читала. Масажувати можна або сідниці, або спину, або одночасно дві зони вмикати. Задоволені, рекомендуємо до покупки.
2 зони масажу, можна включати окремо або разом. Варто не космічні гроші, особливо якщо порівнювати з масажним кріслом. Зручне дистанційне керування. Підігрів.
За функціоналом – ні. Одне питання - чи можна її прати?
Катеринакористуюся Beurer MG 155 кілька місяців
Відгук корисний?
Так0
Ні0
відмінна модель, дуже сподобалося
 2 грудня 2020
Я користуюся нею вдома, пристосувала її до крісла у вітальні. Гумки є, щоб накидка з сидіння не з'їжджала. Управління виведено назовні, так що в процесі релаксу зручно перемикати режими, якщо потрібно. Іноді включаю інтенсивний масаж сідниць, виходить такий собі антицелюлітний масаж в домашніх умовах :) Подумую купити собі ще одну в офіс чоловікові :)
Адекватна ціна. Опрацювання спини та сідниць. Можна вмикати підігрів. Зручне дистанційне керування. Знімає напругу.
Все в нормі
Варякористуюся Beurer MG 155 кілька місяців