Відгуки про BASEUS A05
Фото 21 |
Відгуки про BASEUS A05 | Додати відгук | 0 1 0 0 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Краще ніж нічого Купувалась у дорогу для далекобійника, максимально прискорено і в першому ж магазині (де не було зовсім вибору), бо попередня гарнітура відмовилася вмикатися, а їхати треба негайно і гарнітура то необхідність. Хотів би сказати, що понравилася в першу чергу ціна, але купувавши за 699 грн і це досить сумнівний момент. З плюсів - гарна якість матеріалів та збірка. Заряд тримає гідно. Зарядка зручна, не потребує жодних кабелів. Заряджається досить довго (близько 2 години від автомобільної зарядки). Непогана комплектація із насадками різного розміру та завушним кріпленням. До телефону підключається без проблем та лишніх маніпуляцій. Відсутність органів керування на корпусі. Хотілося б мати під рукою регулювання гучності. Завушник пластиковий і не комфортний, тиснути на вухо, врізаючись у нього. Насадки непогані, але їх змінити - це ціла пригода, вони налазять з дуже великим зусиллям. Недостатня чуттєвість мікрофону та відсутність хоча б базового шумозаглушення. Гучності динаміка також не вистачає (в умовах вантажівки погано чути як мені так і мене). Александр Ч: користуюся BASEUS A05 кілька місяців |
Додати відгук