Відгуки про AOC AGON AG251FG 25 " чорний
![]() |
Відгуки про AOC AGON AG251FG | Додати відгук | 0 0 1 7 |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Дисплей великий, складання не крива, кольоропередача соковита, реалістична, багато портів. Тут частота оновлення висока, як кадрів так і рядків, стійка підставка, немає люфтів у складання наприклад. Можна грати в будь-які іграшки, аби у вас залізо компа було топове Передача кольорів, немає відблисків, кути огляду широкі Неа, не знайшлося таких користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Та ось це красень монітор, з такими то параметрами, діагоаль оптимального розміру - дивитися фільми круто, грати теж, в ті ж кльові іграшки, типу кразиса і фар краю, плюс тут немає відблисків, та й область огляду широка, так що можна з усіх сторін дивитися відео та інше. Підставка начебто не крива, втім як і сам корпус монітора, меню зручне, і гнучкі налаштування. Портів вистачає, частота оновлення висока Неа взагалі ніяких проблем користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Гідна кольорова передача, широкі кути огляду, відгук досить швидкий, підсвічування тут живе, і все мені подобається. Монітор залишає тільки гарне враження, поверхня така, що зовсім не ловить відблисків, а також тут безліч інших переваг, все-таки це ігровий монітор з усіма витікаючими. Немає проблем по роботі, виконаний з хорошого матеріалу Портів багато, картинка супер Немає їх. користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Купував у розетці, монітор крутий, з яскравим зображенням, з швидкою матрицею .з широкими кутами огляду до того ж, тут і підсвічування в повному порядку, таким чином в динаміці все видно чітко, я почав грати в метро DLC проходити, в dayz, в scum та інші, загалом подобається. і комп потужний тягне іграшки без проблем взагалі Зображення. Складання Немає таких користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Матриця має швидку реакцію пікселів. Покриття не бликує, і з оглядовістю тут порядок, є всі необхідні технології для зручної роботи, лазіння по інтернету і бігати в шутери ті ж круто. Виглядає красиво, підставка не квола, та й корпус не аби який. Вузькі рамки - подобається як він виглядає. Немає смуг та артефактів Зображення, збирання, відеовиходів багато Неа, не знайшлося їх користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Реально ж топовий варіант, з швидкою матрицею та плюшками іншими, в особі швидкості відгуку матриці, рівномірного підсвічування, яскравості та контрастності достатньо. І регулюється все дрібними кроками. Покриття тут таке, що зовсім не ловить відблисків. Підставка не квола, і складання теж у повному порядку. Та все гаразд, класний монітор, залишає тільки гарне враження Не зустрічав ще таких користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Красень звичайно) плюс G-Sync. Про підсвічування я говорив, але яскравості тут навіть більше, ніж потрібно, є функція Shadow Control, деталі всі ідеально видно. Він залишає тільки гарне враження від роботи, підсвічування рівномірне, і не вбиває очі, частота оновлення висока тут, він гарний з усіх боків Мені подобається Немає їх користуюся AOC AGON AG251FG кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Монітор і на вигляд і за параметрами хороший. дозвіл високий, відгук теж в порядку ж, і дивитися фільми і грати на ньому приємно, але це ж ігровий маніор в першу чергу, діагональ велика, відгук цілком швидкий і в динамічних сценах все видно чітко, картинка реалістична і портами не скривджений Все добре. Порти. картинка. відгук матриці Немає проблем користуюся AOC AGON AG251FG менше місяця |
Додати відгук
Купити AOC AGON AG251FG 25 " чорний
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Aoc AG251FG 25 Cala Monitor Czarny | 2 434 zł | ![]() |