Відгуки про AMD Ryzen 5 Matisse 3600 BOX
![]() |
Відгуки про AMD 3600 BOX | Додати відгук | 5 1 9 30 |
Переваги
Мінуси
Відгук корисний? Так75 Ні4 |
Купив у Computer Universe разом з платою MSI X570 A PRO і озу 16g від corsair (2x8) C18, частотою 3600, відразу завелася без проблем, в момент покупки вийшов новий біос, оновився, в xmp частота встала без проблем, бентежила тільки одна річ це "стрибаюча частота", зафіксувати частоту вдалося рідною утилітою від MSI - Dragon Center, в режимі Extreme Performance буде до 4125 по всіх ядрах з температурою 50-55 без навантаження, я виставляю від 3600-3900, тоді температура без навантаження 38-40 цих частот для моїх скромних потреб достатньо, нагрівання в іграх максимум 60-65 з вежею Thermalright Macho B. ОЗП бажано брати частотою 3600-3800, найкраща латентність (затримка) саме на цих частотах, у мене 68-70, що для АМД вважається нормою . новий техпроцес 7нм,12 потоків,якщо не бустить до 4.1,то можна сказати холодний,у разі не гарячий. важко назвати недоліки,оскільки переходив з стародавнього 775 сокету,самі розумієте різниця земля-небо,мене повністю влаштовує ![]() |
Відгук корисний? Так15 Ні5 |
Щоб уникнути плутанини: Відгук про Ryzen 3500 OEM.
Завжди вважав зменшення техпроцесу, як аксіома, що веде до меншого нагрівання. Але не у випадку 7 нм. Міняв свій 4 ядерний core i5 3470. Чекав на приріст 40-60%. Отримав х2,25 (+125% у тестах фізики 3dMark). Однак процесор новий і потрібно періодично оновлювати софт та драйвера. У мене ряд додатків досі не можуть відстежувати температуру через старе ПЗ. Материнська плата на чіпсеті B450. Проблем із БІОС немає. Тільки ОЕМ версія. Гарантія 12 місяців замість 36 місяців на BOX версії від конкурента. Швидкий, навіть перевершив очікування.
Дешевше на 1000 руб i5 9400f при сумісній потужності (брав за 8624 руб). Техпроцес 7 нм, тепловий пакет 65 вт. 40 градусів у простої, 50-60 в іграх Техпроцес 7 нм - температурні стрибки, судячи з оглядів та відгуків на форумах великий кулер сильно не допоможе, так як мала площа розсіювання тепла, кристал нагрівається швидко, але не критично.
Так як нормального відведення тепла немає – краще не гнати взагалі. |
Відгук корисний? Так14 Ні6 |
Продуктивність відмінна, обходить i5 9400f за всіма параметрами, добре в монтажі, обчислювальна здатність теж на висоті. Рекомендую. 1)продуктивність
2)Достатньо ядер і потоків 3) Робота з озу краще ніж у 1000 і 2000 серії 4) великий кеш 1)Гарячий у розгоні
2) Вважаю, що 1000 рублів можна і скинути ![]() |
Відгук корисний? Так5 Ні1 |
Відмінний відсоток, я навіть сказав би народний, але до 13-14к, частоти тримає заявлені, раджу брати ОЕМ версію і ставити нормальний охолодження з невеликим запасом) 6/12 все ж таки вирішують, не бачу сенсу брати для ігор більше) Ідеальний варіант для ігор, потенціалу його вистачить вам надовго) На даний момент його ціна, від 15к це жерсть. ![]() |
Відгук корисний? Так7 Ні3 |
ТОП ЗА СВОЇ ГРОШІ! Всі - ![]() |
Відгук корисний? Так13 Ні14 |
4.4 Gh підтримує але це дивлячись яка материнська плата у мене BAZOOKA V2, розгін цього процесора підтримує. Недоліків не виявив. ![]() |
Відгук корисний? Так5 Ні3 |
Задоволений цим процесором, холодний, тепловиділення нормальне у поєднанні з B450 просто ідеально. Раджу. Холодний, продуктивний, ціна Їх немає!!! ![]() |
Відгук корисний? Так6 Ні5 |
Користуюсь місяць, проблем не виявив. Гідний проц за свої гроші! багато немає ![]() |
Відгук корисний? Так5 Ні4 |
Добре справляється з усіма домашніми, в тому числі ігровими, завданнями. Співвідношення Ціна/продуктивність, холодний, під боксовим кулером почувається добре для будь-яких завдань (розганяти не пробував). За кілька місяців жодних зауважень, тільки дедалі більше тішить правильний вибір ![]() |
Відгук корисний? Так2 Ні1 |
Відмінний відсоток, у навантаженні 30%!!!!
Для моїх потреб все, що треба. Температури
Продуктивність Заділ на майбутнє Комплектація Боксовий кулер (Жахливий, це звичайно не інтеловксій за 150 рублів, але все ж таки) ![]() |
Показано 10 з 45 відгуків
ще 10 відгуків
Купити AMD Ryzen 5 Matisse 3600 BOX
Усі ціни 33 →Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Procesor AMD Ryzen 5 3600 6 rdzeni/12wątków 65W TDP gniazdo AM4 35 MB pamięci podręcznej do 41 GHz w trybie Max w trybie Max | 409 zł | ![]() | |||
Procesor AMD Ryzen 5 3600 + Wraith Stealth 65W TDP | 299 zł | ![]() | |||
Procesor AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz/32MB (100-100000031SBX) sAM4 BOX | 289 zł | ![]() | |||
AMD Ryzen 5 3600 BOX (100-100000031SBX) | 309 zł | ![]() | |||
AMD Ryzen 5 3600 Wraith Stealth Procesor - 6 rdzeni - 3.6 GHz - AMD AM4 - AMD Boxed (z ch?odzeniem) | 281 zł | ![]() |
ще 20 пропозицій