Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Маніпулятори   /   Мишки   /   A4Tech
Мишка

A4Tech Bloody W70 Max

Фото - Мишка A4Tech Bloody W70 Max
Відео 9Фото 30
187

Купити!

TANIA DOSTAWA ! - ! A4tech Bloody W70 Max (W70MAXABK) - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
Доставка: по Польщі
Поскаржитись
в списокмої списки
Відгуки про A4Tech Bloody W70 MaxДодати відгук
Так1
 24 лютого 2022
Робити вибір, звичайно, вам, але сам я користуюся цією мишею і в іграх і в роботі, питань до цієї миші у мене немає. Тому я рекомендую її до покупки. Повний огляд за посиланням: https://youtu.be/7ytN2vkDqro
У миші без питань гарний дизайн Приємне відчуття при використанні Налаштування частоти опитування та перемикач висоти відриву миші від робочої поверхні, реалізована на самій миші. Безкоштовне ПЗ. Зазвичай у мишей від Bloody ПЗ частково безкоштовне, а в цій повністю безкоштовне Велика кількість кнопок Кнопки можна переналаштувати провід довгий 1 і 8 метрів так ще й у тканинному обплетенні
- Все-таки трохи жорсткуватий провід хоч і в тканинному обплетенні- Не найзручніше рішення другого коліщатка DPI (Оскільки прикладу у мене і не тільки у мене при прокручуванні другого колеса, а це можна зробити і випадково миша починає працювати інакше в 2 або 3 кліка і ви не зрозумівши в чому справа починаєте перемикати мишу в інший ЮСБ і перезавантажувати комп'ютер). миші є конкурентами в особі Logitech, Razer та інших. Але іноді миша продається за супер ціною
Вадимкористуюся A4Tech Bloody W70 Max кілька місяців
Ні0
Непогана за свої гроші, але не без мінусів
 14 січня 2024
Купивши цей ведмедик у травні 2021 року. Користуюся нею кожного дня для роботи в 3d і ігор. Якість за свою ціну досить непогана. За годину користування почав кошлатитись дріт і почало протиратись покриття біля бокових кнопок під великим пальцем
Ціна, дизайн
Кошлатиться провід, гучність натискання кнопок, якість покриття корпусу могла б бути і краща
Alex Hamкористуюся A4Tech Bloody W70 Max більше року
Дуже крута ведмедик як що брати не вище 800 гривень
 16 грудня 2023
Дуже крутий товар зі своїми мінусами але і не позбавлений плюсів.
Зручна форма, легкість ведмедика, багата функціональність. Та додаткове кольосико та кнопки для біндів.
Розчарував сенсор та (не дуже дружній софт) який іноді вилітає та не завжди активує макроси.
Zazemutkaкористуюся A4Tech Bloody W70 Max більше року
гарна модель, понравилося
 14 грудня 2023
Мишко зручна, добре лежить у руці. Пластик хорошої якості – не воняє. Сенсор працює ідеально. Завдяки софту можна настроїти, як завгодно. Підсвідка не нав'язлива і налаштовується у софті. На миші присутні два коліщатка. 1 відповідає за скрол, а 2 за перемикання режимів, розміщені вони поряд, тому можливі моменти коли випадково перемикатимете режими. Також присутні 3 клавіші збоку, але розміщені трохи вперед, тому доводиться тягтися, що трішки не зручно. Чудові накладки знизу забезпечують комфортне переміщення по килимку- опору поверхні невідчувається.
Комфортна, швидка, підсвідка, можна настроїти під собі
розміщення бокових клавіш та колеса перемикання режимів
Alexкористуюся A4Tech Bloody W70 Max кілька місяців
чудова модель, дуже сподобалося
 3 грудня 2023
Користуюсь цією ведмедикою вже більше півроку, поки працює без нарікань. Форма зручна, добре лежить у руці, підсвітка яскрава, але не виїдає очі. Софт виглядає старувато, проте свої функції виконує, потрійний клік іноді дуже допомагає. Єдине що провід жорстокий і в різні щілини набивається грязь
Якість, форма, підсвітка
Жорсткий кабель
Tymofiyкористуюся A4Tech Bloody W70 Max кілька місяців
Ні0
Варта купівлі лише якщо часто змінюєте аксесуари. Сервіс немає.
 29 серпня 2023
Приємна міша. Добре ковзає. Функціональне програмне забезпечення з довбанутим дизайном. За півтора року помер сенсор. При роботі у Exel. Ремонт в офісному сервісі за ціною пів миші, без жодних гарантій. У мене миші за 200гр по десять років живуть.
Зручна. Прийомні матеріали.
Ненадійна. Сервіс лише у Києві. Не дають гарантій, що воно працюватиме. Неймовірно оригінальний дизайн ПЗ
Андрей Фасуляккористуюся A4Tech Bloody W70 Max більше року
Ні0
Якби не проблема з натисканням, то рекомендував би до покупки, а так - ні.
 4 грудня 2022
Дизайн. Кабель.
Покриття протягом години активного використання не погіршило свій стан.
Сенсор ніколи не підводив.
Після року використання з'явився дефект який полягає у тому, що коли натискаєш на ліву кнопку миші вона разів за 30-40 натискань віддтискається сама (заважає наприклад виділяти текст для копіювання).
Жахливий інтерфейс софту бладі.
Інше колесо тільки заважає, за цілу годину не знайшов йому практичного застосування.
У всі можливі щілини набралося багато бруду.
Николай Барановскийкористуюся A4Tech Bloody W70 Max більше року
хороша модель, сподобалося
 2 лютого 2022
Просто мишка, хороша для шутерів і т.п, зручно тримати в руці, норм підсвічування
Усі (майже)
Високого кпс як у A7 не досягнеш.
користуюся A4Tech Bloody W70 Max кілька місяців
 23 серпня 2021
Підсвічування вдень виглядає простенько, а ввечері чи вночі чудово, підсвічування чітко розподілене по тріщинах, і не пробивається де не треба. Сенсор хороший, в контру граю спокійно і всі пересування передаються точно, натискання на кнопки сприймаються відразу, час миттєвого відгуку. У руці відчувається добре, і форма нормальна, і приємне покриття.
Ергономіка, вартість, якість матеріалів, міцний корпус у якому нічого не поскрипує.
клік гучний
Карлкористуюся A4Tech Bloody W70 Max кілька місяців
 9 липня 2021
Задоволений результатом користування
Хороше збирання. Кнопки зміни висоти відриву від поверхні і DPI зробили ззаду, під час ігор не натискаються самі по собі. Додаткові кнопки спрощують ігровий процес, у мене вже не перша миша з таким кілком. За відгуком миша взагалі літає, прискорила свої ігрові показники. По килимку ігрового миша швидка, 1.8м довжини дроту вистачає.
Мінусів немає
Показано 10 з 11 відгуків