Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Авто та мото   /   Шини і диски   /   Шини   /   Yokohama

Відгуки про Yokohama Ice Guard G075 265/70 R17 115Q

Фото - Шини Yokohama Ice Guard G075 265/70 R17 115Q
Відео 1Фото 6
Виберіть розмір шин
Відгуки про Yokohama Ice Guard G075 265/70 R17 115QДодати відгук
Так4
Ні0
Чудова нешипована гума! Відмінна прохідність, гарне гальмо і тиха.
 15 листопада 2018
Гума вогонь! Є із чим порівняти. Я катав Yokohama Geolandar I/T 72 (285/60/18) та гума служила дуже довго вірою та правдою з 2010 до березня 2018! Маленька передісторія, у 2013 році 23 березня, коли Київ засипало снігом... на Geolandar I/T 72 пересуватися було одне задоволення, витягував автомобілі та допомагаючи людям.
Зимову гуму експлуатую виключно 4міс, не більше (з середини листопада до середини березня або кінець). Таким чином, гума менше зношується і довше Вам прослужить!
Претенденти на вибір цього сезону були такі:
• Geolandar I/T 73 та Ice Guard v51 (мені так і не змогли виразно пояснити у чому між цими шинами різниця- протектор на низ АБСОЛЮТНО едентичний)
• Dunlop GrandTrack SJ6 (у моєму розмірі їх перестали випускати з 2015 і найсвіжіші це 15го)
За підсумком я ухвалено рішення у бік G075.
Примітно, але на картинках не видно, яка гума буде наживо... здається, що протектор занадто збитий і не буде гребені сніг, кашу! При розмірі 285/60/18 гума те, що потрібно- ВОГОНЬ! Японці змогли зробити гумою для позашляховика, зберігши прохідні якості та сумісна з технологіями для ефективного гальмування!
Протектор що буде веслувати сніг/кашу, тиша у пересуванні, гальмівні характеристики!
Гума використовується на Land Cruiser 200.
У розмірі 285/60/18 протектор впевнено їде по всьому)))
Немає
щойно купив(ла) Yokohama Ice Guard G075 285/60 R18 116Q  рекомендую купити обов'язково
 18 грудня 2020
Подобається, як виглядає гума на 18 дисках. По мокрому асфальту при температурі близько 0 градусів керування слухняне. Вночі в -7 градусів тримали добре, але теж поки що без снігу. Більше поморозь. Не було ситуації, щоб втрачав керування хоча б на мить. Не шумить при обліку деяких вад у шумку автомобіля.
Ціна, не шумить, зовнішній вигляд
Звик на шпильках, ця без шпильок. Містом і трасою великої різниці не бачу
Анатолийкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/65 R18 106Q кілька місяців
 25 листопада 2020
Добре підходять для міських доріг, шосеїв, добротно поводяться на дорозі і високих швидкостях.
Як липучка показали себе з найкращого боку. У міру жорсткі, не галасливі, аквапланування немає, т.к. протектор, що жирніє.
За 1000 кілометрів не помітив.
Игорь Толстойкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/65 R18 106Q менше місяця
 20 листопада 2020
Мають гарну керованість під час снігопаду при невеликому плюсі. Снігу багато, але він весь тане, мокро, слизько, не дорога, а суцільне місиво – і в таких умовах жодного занесення та втрати керованості хоча б на секунду. Це те, чим запам'яталися шини за минулу зиму!
Не знаю, що вказати у недоліках. Можливо те, що дата виробництва при купівлі була 2018 рік, але як гума це взагалі не позначилося!
Антонкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/55 R19 101Q кілька місяців
 11 листопада 2020
Гума знаходилася в експлуатації один сезон, цього року я знову її встановлюватиму на автомобіль. Дуже вже сподобалася. Взимку добре трималася на сніговій та зледенілій дорозі, а у весняний період і по вологій дорозі впевнено гребла недотаючий сніг у перемішку з брудом. Брати однозначно варто.
добре трималася на сніговій та зледенілій дорозі
Немає
Мирославкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/65 R18 106Q більше року
 18 жовтня 2020
Ціна відносно невелика, за комплект віддав близько 24-28 тис. рублів. Від асфальту в дорозі шини практично не відриваються, з цією гумою автомобіль проїжджає по купах, ям і снігу рівно.
Відносно невелика ціна, хороше зчеплення та балансування.
За два сезони протектор трохи стерся.
Тимуркористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/65 R18 106Q більше року
 14 жовтня 2020
Досвід використання один сезон. Незабаром їх знову ставитиму. Від першого сезону враження на "дуже добре". Де треба тримали лід і сніг, а навесні в каші і вологою дорогою ні в чому не поступалися літній гумі. До +15 їздив спокійнісінько. Тож по міських дорогах та за межами асфальту навіть у глибокому снігу – сміливо в дорогу.
М'які, тихі, чіпкі
Не для льоду
Борис Сукновкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/65 R18 106Q кілька місяців
 8 жовтня 2020
Купував торік. на гумі дата виробництва 03/19, Японія, тобто. на момент покупки були свіжими. На дотик і на дорозі гума якісна. Балансували невеликими грузиками. По снігу гребли добре. Стиль їзди змішаний, іноді можу подерзити, але по зносу не помітно. Навесні поздовжні канавки працювали добре. Проблем із акваплануванням не було. На розбитій дорозі та в колії кермо не вибиває. Ставити швидше за все ще в середині листопада, т.к. навесні за нормальної температури +10-15 градусів у керованості не втрачав.
Вироблено в Японії
Мною не помічено
Arkadiy Kuchkovкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/55 R19 101Q кілька місяців
 2 жовтня 2020
Порівняно з минулим шипуванням G075 будуть тихіше, але все ж таки шум присутній. Збалансувалися без проблем легкими вагами. Кермо відчувається добре. Управління приємне. Плюс на цій гумі немає вібрації в кермо, хоча я вже думав перти на СТО, виявилося справа у минулих шинах.
Ціна за комплект, боковини, балансування
Є шум
Николайкористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/55 R19 101Q кілька місяців
Хороша гума
 9 вересня 2020
М'які, добре липнуть до асфальту. Снігу взимку майже не було, але вранці корочкою льоду їхали без проблем. Шуму від них мало. Балансувалися легкими грузиками, вже точно не пам'ятаю якими, але 1 колесо взагалі 0 м було. Віддавав за них 7300 р за балон R18 і за таку ціну варіант на зиму, як на мене, дуже непоганий.
Балансування, зчеплення з дорогою, ціна
Нічого не розчарувало, цілком задоволений
Владимиркористуюся Yokohama Ice Guard G075 235/65 R18 106Q кілька місяців
Показано 10 з 11 відгуків