Каталог   /   Дім і ремонт   /   Меблі   /   Комп'ютерні крісла   /   ТX3

Відгуки про ТX3 EC1

Фото - Комп'ютерне крісло ТX3 EC1
Фото 11
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Купити!

Fotel gamingowy AEROCOOL Ec1 Aero-Ec1-Br, czarno-czerwony, 121x64x48 cm

Empik.com
Доставка: по Польщі
Поскаржитись
в списокмої списки
Відгуки про ТX3 EC1Додати відгук
Переваги

Мінуси

хороша модель, сподобалося
10 травня 2020
Зручний
Не скрипить
Хрестовина хоч і пластикова, але проблем з нею не виникає
шкірзам там де сидиш меніться
Якщо вам потрібне геймерське крісло то це найкращий варіант. Якщо ні, то шукаєте інше
5 жовтня 2019
Користуюсь більше місяця. Мені подобається, але я не скажу, що це крісло ідеально за свої гроші. Купуючи його ви повинні розуміти, що це економ клас. Так бренд не дешевий, але є багато дрібниць які не роблять цей продукт середнього і тим більше преміального класу. Наприклад, я підкладаю маленьку подушку від дивана, тому що з нею зручніше. Прострочка швів хороша, але десь стирчить ниточка. Сидячи на сідлі з краю воно прогинається злегка. Я худої статури 186 см росту, вага близько 74 кг. Елементи хрестовини ВСЕ із пластику, навіть немає металевої гільзи під посадкове місце коліщатків. Але в цілому це хороше крісло я б порекомендував його своїм друзям, але якщо ви не женетеся за геймерським дизайном то можна знайти крісло і цікавіше за цю ціну. У крісла висока спинка і немає бічної підтримки, яка заважається великим людям (у моделі ThunderX3 BC1 це явно простежується). Матеріал ЕКОшкіри гарний і приємний. У мене не було спекотних днів щоб перевірити його сидячи напівголим, але думаю тіло потіти не буде.
Дизайн, головна перевага. Якість екошкіри
Повністю пластикова хрестовина з усіма елементами, це економ клас не дивлячись на бренд.
Відмінне крісло
29 листопада 2023
Відмінне крісло, м'яке і зручне і дихає тіло в ньому, хрестовина хороша, коліщатка подобаються, не дряпають підлогу
Класне крісло, принаймні сидіти в ньому комфортно, і воно живе вже третій місяць у мене.
Поки все добре.
Войничкористуюся ТX3 EC1 кілька місяців
Рекомендувати можу сміливо)
11 жовтня 2023
Крісло хороше, сиджу в ньому прямо зараз і кайфую, дуже зручне і м'яке, не потіє в ньому тіло, і мені подобається хрестовина і ніжки, вони міцні і не дряпають підлогу мою.
Все відмінно. крісло розкішне.
Поки проблем немає
Pankolкористуюся ТX3 EC1 кілька місяців
Відмінне крісло
17 вересня 2023
Мені подобається. крісло офігенне! в міру м'яке, пружне і матеріал подобається і хороша хрестовина і підлокітники нормальні. Начебто і міцний, мої 75 кіло легко важить, не сипеться шкіра.
Дизайн. Ціна. Легке складання. Міцність
Поки проблем немає