Tryb nocny
Polska
Wybierz miasto lub wpisz kod pocztowy
Nie udało nam się zidentyfikować Twojego miasta. Wybierz miasto, aby wyświetlić sklepy i ceny dla swojego regionu.
Katalog   /   Turystyka i wędkarstwo   /   Turystyka   /   Termosy   /   Thermos

Opinie na temat Thermos FBB-1000 1 l

Zdjęcia - Termos Thermos FBB-1000 1 l
Zdjęcia 3
Opinie na temat Thermos FBB-1000Dodaj opinię
Tak7
Nie4
Niezawodny i wysokiej jakości termos na zimną porę roku
 20 lipca 2017
Ze względu na charakter mojej pracy muszę przebywać na otwartej przestrzeni przez długi czas, czasem 3-4 godziny. Nie jest to zbyt przyjemne latem, kiedy temperatura przekracza 34 i asfalt zaczyna się topić. Ale jeszcze trudniej jest zimą, w drugiej połowie stycznia i lutym, kiedy nawet temperatury w ciągu dnia nie przekraczają czasem minus 12-15 stopni. W takim przypadku ciepłe ubrania, ruch i gorąca herbata oszczędzają. Byłem pewien, że najlepszą opcją będzie termos ze szklaną kolbą. Kolba jest cienka i próżniowa, więc teoretycznie powinna jak najlepiej zatrzymywać ciepło. Istnieją jednak dwa punkty, które utrudniają dobre praktyczne wdrożenie. Taka jest jakość ewakuacji, a bez tego straty są zbyt duże, a wytrzymałość samego szkła. W ciągu dwóch lat wymieniłem trzy termosy. Dwa chińskie rzeczowniki nie trzymały dobrze temperatury, a jeśli wiosną/jesienią nadawały się na słabe minusy, to prawdziwe zimowe mrozy zbyt szybko schłodziły gorącą zawartość. A inny, markowy termos (EMNIP, pod marką Tescoma) utrzymywał temperaturę odpowiednio, ale jego termos pękł przy pierwszej jesieni. Żonie nie dałem prawa do zakupu czwartego termosu, ale googlowałem, przeczytałem i kupiłem ten model.
Kupowanie termosu marki Thermos to świetna zabawa. Ale on jest naprawdę dobry. Zamiast szklanej kolby zastosowano metalową kolbę wykonaną z wysokiej jakości stali nierdzewnej. To całkowicie rozwiązuje problem kruchości, a także ze względu na wyższą wytrzymałość kolby, można ją odpowietrzyć mocniej niż szkło. Bardzo dobrze trzyma temperaturę. 10-12 godzin nawet przy umiarkowanym mrozie to bardzo przyzwoity wynik. Ponownie bardzo przydatny okazał się korek z bezawaryjnym zaworem.
Bardzo łatwo się rysuje i psuje wygląd. To oczywiście w żaden sposób nie wpływa na jego pracę, cierpi tylko estetyka. Śmieszna półroczna gwarancja.
Tak1
Nie0
świetny model, bardzo mi się spodobał
 2 czerwca 2019
Kupiłem go specjalnie na zimowe wypady na narty. Testowane... po dniu przechowywania w zamrażarce (-20°C) temperatura wody w termosie Thermos Fbb-1000 Bc wynosi +52°C. Cena oczywiście jest wygórowana, ale to najlepszy termos ze wszystkich termosów jakie mam!!!
1. Doskonałe zatrzymywanie ciepła. (Zobacz w komentarzach).
2. Nie przecieka przez wtyczkę.
3. Lekki, w rzeczywistości 540 gramów.
4. Dobre wymiary termosu do mojego plecaka.
1. Wysoka cena.
używam Thermos FBB-1000 od ponad roku
Tak0
Nie0
Termos firmy Thermos. Jacy mogą być inni konkurenci?)
 14 grudnia 2023
Duży, jasny termos od Twojej ulubionej rozlewni, na zimę i droższy do jazdy samochodem.
Długo utrzymuje temperaturę
Jest wyraźny niezawodny zawór
Miska Garna Krishka
Kolba stalowa Mitsna i Nadiyna
Poręczne wymiary i niewielka waga
Łatwo jest uzyskać nowy wygląd
Ruslan ShiZużywam Thermos FBB-1000 od ponad roku
Dodaj opinię

Kup Thermos FBB-1000 1 l

Wszystkie ceny 6 →
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.

Thermos Termos Mountain 1L Thermos 150055

Thermos Mountain, jest nową propozycją marki Thermos, który sprawdzi się w każdych warunkach outdoorowych.To co go... więcejwyróżnia najbardziej, to nowoczesna i solidna konstrukcja, która posiada wysokie właściwości izolacyjne. Termos powstał z materiałów wolnych od niebezpiecznych materiałów, odpornych na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Co istotne, pojemny kubek służący za pokrętkę, jest wodoszczelny i nie przepuszcza wody do wnętrza.Konstrukcja nakrętki, posiada system szybkiego otwierania i zamykania, co w szczególności sprawdza się w terenie. Natomiast nałożona na nią druga nakrętka, służy...
Sport-shop.pl
170

Termos Thermos Mountain FFB 1.0L

Lekki i kompaktowy termos idealnie nadający się na górskie wycieczki. Solidny korpus termosu wykonany ze stali nier... więcejdzewnej oraz specjalnie zaprojektowany korek z szybkim i łatwym otwieraniem dzięki przyciskom Open oraz Close. Izolacja próżniowa gwarantuje zachowanie odpowiedniej temperatury przez długi czas. Najważniejsze funkcje i elementy termosu: Pojemność 1,0 litr Szczelna konstrukcja Korpus wykonany ze stali nierdzewnej Podwójne ścianki izolowane próżniowo Specjalna konstrukcja nakrętki dla szybkiego otwierania / zamykania Wolny od BPA 5 lat gwarancji Kolor Stainless Waga: 0,53 kg Średnica otworu: 3,6 cm Wymiary: 8.2 x 30 cm [śr. x wys.] Właściwości produktu: 24 godziny - utrzymanie napojów gorących 24 godziny - utrzymanie napojów zimnych
Zabudowa-agd.pl
166