Відгуки про TFA Sun
![]() | Порівняти ціни 3 → Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
| Відгуки про TFA Sun | Додати відгук | 0 1 0 0 |
Покупкою задоволений не дуже. На перший погляд якісне складання, гарний, яскравий та барвистий дисплей, але в налаштуванні та роботі одразу вилізли мінуси. Російської мови та формату дати - немає. Благо інструкція написана докладно і можна налаштувати. Якщо увімкнути функцію синхронізації часу, то після нього часто збивається часовий пояс і доводиться все налаштовувати. Малюнки сонця/хмарності/дощу - взагалі не зрозуміло, як оновлюються, сам так і не зрозумів. Дуже часто зависає зовнішній датчик і просто не з'являється зовнішня температура. Доводиться виймати з нього батарейки і перезапускати основний пристрій, і, відповідно, знову все налаштовувати. Дані за температурою та вологістю показує точно, порівнював із звичайним градусником. Бракує ще вбудованого барометра. Світиться як нічник, показання мінімальної та максимальної температури за добу. Немає російської, збивається час, відключається зовнішній датчик, немає барометра. |
Додати відгук