Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Маніпулятори   /   Мишки   /   SteelSeries
Мишка

SteelSeries Prime+ (62490)

Фото - Мишка SteelSeries Prime+
Відео 1Фото 5
Порівняти ціни 6 →
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
 80 zł  398 zł
 110 zł  100 zł
 311 zł  398 zł
в списокмої списки
Відгуки про SteelSeries Prime+Додати відгук
Переваги

Суперська мишка
5 грудня 2021
Миша у мене для роботи, я графічний дизайнер. Дуже точна та чутлива, з гарним відгуком. Іноді граю, у мене стоїть кілька стратегій, теж здорово. Через ПЗ можна налаштувати будь-яку кнопку на потрібну команду, використовуючи замість швидких клавіш, а для ігор свої налаштування.
Красива, невелика, зручна, приємна форма, кілька варіантів налаштувань запам'ятовує ПЗ
Поки немає
Диана Жаровакористуюся SteelSeries Prime+ менше місяця
Хороша мишка
27 листопада 2021
Мишка відмінна, влаштувала і форму, і дизайн, і точність. Раніше була райвал 100, теж непогана, але ця у кілька разів краща, преміум.
Класно виглядає і зручно лежить у руці, без підсвічування (тільки коліщатко) і наворотів, без гострих кутів. Кожна кнопка програмується, програмне забезпечення запам'ятовує до 5 налаштувань. Точне позиціонування. Миша бачить відразу, і модель і налаштування пропонує. Частину залишив за замовчуванням, частина кнопок змінила команди
Все відмінно поки
Влад Ткачевкористуюся SteelSeries Prime+ кілька місяців