Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Соковитискачі   /   Steba

Відгуки про Steba E 400

Фото - Соковитискач Steba E 400
Фото 4
Порівняти ціни 2 →
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
 663 zł  677 zł
в списокмої списки
Відгуки про Steba E 400Додати відгук
Компактний і потужний шнековий соковитискач
21 червня 2017
Хотіла придбати саме шнекову соковижималку. Це найкращий принцип отримання соку, такий неквапливий, але потужний віджим тиском шнека дозволяє зберегти максимум вітамінів.
Машинка тиха та реально дуже ефективна. Порівняно з відцентровими соковитискачами, що виють як поранений ведмідь, можна сказати, що вона взагалі безшумна. Боялася, що вихід соку буде невеликим, все-таки центрифуга потенційно сильніша за шнек. Але насправді все виходить непогано. Можливо вологість макухи справді трохи більше (порівнювала з відцентровою соковижималкою у мами), але лише трохи. Соки з неї виходять дуже смачні. Купити таке в пакеті чи пляшці нереально. Тим більше, що як сировину ми використовуємо свої власні овочі з городу та фрукти з батьківського саду. У використанні зручна, має велику горловину, в яку легко проходять половинки середніх розмірів яблук і помідорів. Двигун досить потужний, однак швидко тисне сік з м'яких і твердих продуктів. Він захищений від навантаження та перегрів. Передбачено реверс. Чаша для соку літрова. Обсяг зручний, це небагато але й немало. А ось контейнер для макухи можна було б зробити в півтора рази більше. Збирається та розбирається легко та просто. Пластик непоганий, є всі шанси, що прослужить довго.
Трохи підвищена вологість макухи, якщо порівнювати з відцентровими моделями. Малуватий контейнер для макухи, був би хоч літра півтора.
Додати відгук

Купити Steba E 400