Каталог   /   Аудіотехніка   /   Навушники   /   Sony

Sony WI-C310

Фото - Навушники Sony WI-C310
Відео 20Фото 6
Порівняти ціни 4 →
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
 97 zł  136 zł
 135 zł  145 zł
в списокмої списки
Відгуки про Sony WI-C310Додати відгук
Переваги

Мінуси

Рекомендую до покупки, брала для тренувань дуже задоволена покупкою
23 квітня 2020
стильний дизайн, легкість підключення до телефону, тривалий заряд рекомендую до покупки
Стильні та якісне звучання навіть на вулиці грають ідеально
Немає
користуюся Sony WI-C310 більше року
відмінна модель, дуже сподобалося
3 березня 2020
Відмінні bluetooth навушники нікого не слухайте баси присутні їсти та середні та високі звичайно не такі видатні але звук відмінний за ці гроші
Добре збалансовані недорогі bluetooth навушники
Недоліків немає За цю ціну
користуюся Sony WI-C310 тиждень рекомендую купити обов'язково
брати брати та ще раз брати
23 лютого 2022
Рекомендую співвідношення ціни якості користуюся 8 місяців
Якість звучання та дальність дії 20м автономність
Не знайдено
dimakc 66користуюся Sony WI-C310 кілька місяців
Купувати якщо важлива зручність та автономність, а не звук.
30 грудня 2019
Купив цю модель чисто тому що на роботі носити свої основні навушники і шкода, і топливно) За навушники по голівці не погладять.
Чому я купив ці та задоволений саме ними: вони спокійно триматимуть день. Слухав майже весь день - зараз прийшов додому через 12 годин, і вони на половину заряджені.
Звук мене не хвилює тому що здебільшого слухаю не музику, а подружжя підкастоподібне на роботі. Чи можна слухати музику? Так, спокійно. Просто у вас не буде вауэтожесоні-ефекту. Хоча.. Якщо ви ніколи не слухали навушники дорожчі за п'ять баксів...

А я нагадаю що це все суб'єктивно) Всім удачі.
Автономність. Найкрутіше, що в них є - це шалена автономність. Для такої ціни та форм-фактора (ошийника немає) - це те, чому я їх придбав. Ну ще USB-C - приємненько) Ну і сам розмір навушників. Вони спокійно носяться під шапкою. У них навіть спати можна на боці.
Звук. Найголовніше, що є у навушниках. Він поганий. Грає гірше Redmi AirDots та JBL T110. Щоб розуміли, що музику в них слухати - ви не хочете. Басів немає, музика звучить плоско. Я слухав навушники, які коштують в 4 рази менше цих - і грають вони краще. Правда провідні ж..
Іван Литвиновкористуюся Sony WI-C310 тиждень рекомендую не купувати
хороша модель, сподобалося
4 січня 2022
Користуюся майже два роки. Не чекав, що вони у мене стільки проживуть.
Хороший звук за таку ціну.
Немає
користуюся Sony WI-C310 більше року
Якщо є можливість урвати їх дешевше 1.5к, то можна сміливо брати
2 грудня 2021
Вдалося за допомогою бонусів відео забрати за 900 грн. За такої ціни ТОП за власний кошт. Але є нюанси
1. Ціна (за ці гроші можна купити лише якийсь китайський ноунейм у переході)
2. Батарея (тримає непогано та й заряджається швидко)
3. Приємний пластик (не софтач звичайно, але теж непоганий)
1. Звук (їх стихія ютуб, ну або музика в безвихідній ситуації. Так на постійну використовую wh-1000xm3. Ці взяв тк боязно за основні в дощ, та й на роботі в них не посидиш. Дуже плоский звук ні верхів, ні басу, просто монотонна каша. Хоча може я надто чіпляюся)
2. Магніти не тримають від слова зовсім (додані для галочки)
3. Тут швидше моя причіпка, але якщо їх носити як задумано, всі клавіші керування спрямовані в шию. Особисто мені зручніше протискати їх, коли вони дивляться назовні.
Денис Крюковкористуюся Sony WI-C310 кілька місяців
За 1300 було б ідеально.
27 липня 2021
Найголовніше, провід дубіє вже при температурі близько +5. При терті дроту про одяг, сильний шум йде в навушники.
Звук для цих грошей добрий.
Заряду вистачає на заявлений час.
Гучність вища за середню.
Дріт.
Стирається фарба з навушників у місці скріплення магнітів через півроку.
користуюся Sony WI-C310 кілька місяців
для перегляду-прослуховування ютуба піде, для музики та ігор однозначно немає.
12 червня 2021
виникла потреба в бездротових навушниках, у виділеному мною бюджеті, за відгуками, ці виявилися лідером. Купив і практично одразу зрозумів, що мої очікування не співпадають із реальністю. Не можу сказати, що басів немає, але вони такі мізерні, що відразу розумієш, вартість - якість, це пряма залежність.
Мікрофон ...., Підключився до ТімСпік, запитав людей як мене чутно, сказали приблизно наступне, "тобі як то років стало більше, дуже басить голос і постійне шурхотіння якесь", а ось моїх співрозмовників я напроти чув писклявими. Спробував зателефонувати через цю гарнітуру, дружина сказала, -начебто норм, але шарудіння якесь тлом йде, не приємне.
Є така фіча на них, що коли вони просто висять на грудях, вони примагнічують динамік до динаміка. Так ось, самі собою вони не магнітяться, а лише однією стороною, яку ти маєш спеціально направити, машинально це зробити не вийде. Та й магніти ці досить слабкі, на вулиці, вийшовши з-за рогу будинку, повіяв зустрічний вітер, динаміки розлетілися в різні боки, про катання на велосипеді, та ж історія, не триматися динаміки один з одним, роз'єднуються від зустрічного вітру.
Моя думка, вони ідеально підійдуть для домашнього використання та перегляду всякого сміття на ютубі, фільми я не дивився, але мені здається якийсь екшн вони вже не вивезуть.
Здав назад у магазин.
(проводи та блоки чорного кольору, корпус динаміків чорні з бронзовим відливом)
довго тримають заряд
звук посередній, мікрофон просто огидний
Егор Туркинкористуюся Sony WI-C310 менше місяця
У цій ціновій категорії ТОП
22 травня 2020
Чіткий гучний звук
Гучний звук .бо я займаюся музикою оцінив .
Трохи майже не вистачає басу
користуюся Sony WI-C310 кілька місяців
Додати відгук