Відгуки про Pirelli Scorpion Verde All Season 275/45 R20 110V Volvo
![]() |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Pirelli Scorpion Verde All Season 275/45 R20 110V Volvo | Додати відгук | 2 0 1 7 |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Скорпіонами задоволений трохи більш ніж повністю. Поставив трохи ширший розмір, аніж штатний на свою гранд вітару. На керованості та загальній поведінці на дорозі це не позначилося. Гума дозволяє рівно тримати траєкторію, не смикається при попаданні в колію або на вибоїнах. Рулиться просто відмінно, будь-які маневри навіть на високій швидкості не викликають труднощів або неприємних переживань. У поворотах не заламуються, гальмують добре. Ланцюгові та передбачувані в поведінці. Немає користуюся Pirelli Scorpion Verde All Season 235/60 R18 103H більше року |
Відгук корисний? Так3 Ні1 |
Шини радують стабільною поведінкою. Навіть на дорогій дорозі кермо з рук машина не рве, при перебудовах і обгонах дуже чітко кермується. На швидкості ну гуде. На мокрій дорозі не спливає. Хід досить м'який для комфортної їзди, але при цьому без ватяних відчуттів при їзді та в поворотах. Дуже стабільна поведінка - у руліжці, на швидкості, при гальмуванні --- користуюся Pirelli Scorpion Verde All Season 265/60 R18 110H кілька місяців |
Відгук корисний? Так3 Ні1 |
Чудові шини! Назва "скорпіон" заслуговують повністю - досить агресивні, якщо можна застосувати таке слово. Маю на увазі, що вони дуже добре чіпляються за покриття, забезпечують дуже велику чіткість в управлінні і навіть з великою швидкістю гальмують адекватно та передбачувано. Купив за порадою консультанта у мосавтошині. Задоволений! Хороша чіпкість. Досить добре керуються навіть при агресивному стилі їзди. Гальмують адекватно та передбачувано. Трохи галасливі користуюся Pirelli Scorpion Verde All Season 215/65 R16 98V менше місяця |
Відгук корисний? Так2 Ні1 |
В принципі трохи розчарувався, хоча і зроблені в Італії, як писав вище, їжджу на Р1 Піреллі R15/195/65 дуже задоволений, 215/65 R16 на ASX в міру м'які, нормально тримають дорого, хоча їздив на Р1 мені вони більше сподобалися, досить шумні але для всесезонки це нормально хоч на рахунок всі сезонки це ще питання. , боковини слабкі Не знаю на як на рахунок усі сезонної гуми, але з завантаженим причепом пробуксовки постійно, не рушити користуюся Pirelli Scorpion Verde All Season 215/65 R16 98H місяць і більше |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Купив нові, всі 4 виявилися криві з радіальним биттям. У гарантії відмовили. Добре тримають дорогу Якість виготовлення та відсутність гарантії ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Поставив на Тігуан. Мені подобається. По бруду ще не їздив (і не планую), але на асфальті та грунтовці цілком комфортно та передбачувано. Чи не жорсткі, не надто м'які, а "пружні". Міцна боковина, розвинений малюнок протектора, прийнятна ціна, адекватна поведінка на дорозі, досить комфортні, не галасливі. Поки що не виявлено. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Відразу напишу про те, що вказав у недоліках: це не стільки недолік, скільки особливість. Сам у бруд по коліно не лізу, а ось друга на такій гумі на риболовлі довелося виштовхувати, бо він уявив себе на всюдиході. В принципі на ту саму рибалку по відносній паршивості ґрунтовкам проїжджаю, вміючи їздити такими дорогами. Навіть навесні та восени. По сухому ґрунту – взагалі без питань. Але поїздки ґрунтовками - це у мене максимум 10% пробігу. Решта часу – асфальт. А ось на асфалті ці шини показують себе просто чудово. Руляться, їдуть, гальмують – усі в ідеалі. Немає нестабільності у коліях. Не бояться води. Руління, гальмування, чіпкість - на асфальті все в ідеалі. Досить комфортні, навіть на Патріці Поза асфальтом - враховуйте свої можливості та вміння їздити, гума не позашляхова, а шосейка ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Гума дісталася як заводська при купівлі авто. Купував машину наприкінці торішньої осені. Майже одразу (у грудні) поміняв на зимові шиповані шини. У повноцінну "всесезонність" гуми особливо не вірю, все-таки повинен бути певний текмпературний ліміт, при якому гума добре працюватиме. По цих шинах можу оцінити так: приблизно від мінус 5 до плюс 35 гума працює чудово. Можна залежно від регіону сміливо їздити приблизно з березня до листопада. З погодними умовами будь-якими гума справляється на ура! Не боїться мокрої дороги. Навіть замилений брудом скільський асфальт впевнено тримає. Також непогано справляється з їздою по ґрунтовках, але з поправкою на складність дороги. Для глибокого бруду краще підійде гума класу АТР. Але якщо без фанатизму, то і на цьому скорпіоні сміливо з'їжджати з асфальту, якщо є елементарне уявлення про те, як їздити ґрунтом. На асфальті - вище за будь-які похвали. І м'яко, і тихо, і на швидкості чудово поводиться. Підходить для їзди в різних умовах та в різну погоду. Не підходить для зими, незважаючи на вказівку All Season. Сам у всесезонність від плюс 35 до мінус 35 не вірю, тому не раджу використовувати взимку. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Пробіг асфальтом близько 20 000 км. Я проїздив на таких шинах, близько 15 років. Проколи були рідкістю. Купив черговий комплект. За півтора року змінив усі колеса по одному, т.к. отримував проколи на трасі. Але це може бути нагода. Але є факти. За 20 000 км, зносилося до 3 мм протектора. Я викидав раніше з протектором вище. Одна з покришок дала поздовжню, близько 40 см, тріщину! Я звернувся до Pirelli і мені запропонували відправити шини на експертизу. Я відправив шину, яку було не збалансувати. Через п'ять днів мені надійшла відповідь. По шині, яку не збалансувати: «для протектора представленої шини характерна наявність численних ненаскрізних ушкоджень, що мають механічну природу походження, що підтверджується наявністю задирок та надривів гуми по краях ушкоджень. Зазначені пошкодження поширюються вглиб до брекера і надають доступ волозі та повітрю у внутрішні шари шини, сприяючи їх руйнуванню. експлуатації шини при доступі всередину вологи та повітря» Що сказати. Купуючи шини Pirelli пам'ятайте, що вони призначені для їзди дорогами, де неможливо подряпати шину, а якщо подряпали, то не їздіть мокрою дорогою. Шини Pirelli на це не розраховані. А то вона може тріснути вздовж і лопнути прямо на ходу. З повагою до Д.Б. Піреллі. Були Якість, знос, надійність ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Поки що шинами дуже задоволений. За літо накатало чимало і шини дуже сподобалися в будь-яких режимах їзди - місто, траса, загорода. На далеких дистанціях їхати приємно, машина йде рівно навіть не ідеальними дорогами, добре тримає траєкторію, фактично не потрібно підрулювати. На звивистих дорогах а-ля серпантин можна підтримувати пристойний темп їзди, стійкість у поворотах відмінна. Взагалі, зачіп дуже непоганий практично в будь-яких умовах, в яких доводилося їздити. Приємний момент – міцність боковин, перевірено особистим досвідом на наших чудо-дорогах Боковини міцні – тримають удар та захищають диск. Протектор добре тримає як суху дорогу, і мокру. За перше літо не виявлено, зносу поки що не видно. Подивимося у майбутньому, як перезимують та покажуть себе на другий сезон. користуюся Pirelli Scorpion Verde All Season 215/65 R16 98V кілька місяців |
Додати відгук