Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Монітори   /   Philips

Відгуки про Philips 271E1SCA 27 "

Фото - Монітор Philips 271E1SCA 27 "
Відео 1Фото 5
в списокмої списки
Відгуки про Philips 271E1SCAДодати відгук
Переваги

Мінуси

Рекомендую, непоганий варіант за адекватні гроші
6 березня 2020
Користуюсь цим монітором вже 4 місяць 27 дюймів
попередній взагалі був 17 дюймів різниця величезна
Зовнішній блок живлення, для когось буде недоліком, але краще зовні у разі поломки простіше буде ремонтувати, зображення відмінної якості, є величезний запас яскравості та й загалом багато налаштувань, меню російське, в іграх ШЛЕЙФІВ НІ, зображення плавне, комфортно як фільми дивитися так і читати, очі не втомлюються після тривалої роботи, вигнутість і кріплення vesa, в такій ціновій категорії важко знайти нормальний монітор з таким набором плюшок та якістю матриці, хто б міг подумати до вигнутості екрана ставився вкрай скептично, але після кількох днів роботи настільки сильно звик що тепер і не уявляю, як раніше без цього обходився
Аж надто кволе складання, при протиранні від пилу в деяких місцях скрипить, вбудовані динаміки повний шлак можна навіть не намагатися їх підключати
Иванкористуюся Philips 271E1SCA кілька місяців
Рекомендую, крутий апарат
16 лютого 2020
Круто, подобається як формат екрану, так і діагональ, адже після 21.5 дюймового монітора різниця очевидна відразу. та й після TN матриці пересісти на VA теж цікаво так, роздільна здатність висока, чіткості якось більше як все гуд. Ігри йдуть плавно і всі динамічні сцени добре виглядають
Кольори, збирання, дизайн
Та поки що їх немає.
Ромакористуюся Philips 271E1SCA кілька місяців
клас, хороший монітор
27 жовтня 2021
Мені подобається, монітор з гарною картинкою та якісною збіркою, вигнутий дисплей це круто, фрисінк ще є, сама матриця тут типу VA а не IPS.
Вигнутість це цікаво. Корпус та ергономіка
Поки проблем не було
Майклкористуюся Philips 271E1SCA кілька місяців
Рекомендую – клас
31 серпня 2021
Додому взяв нещодавно, підключив і все, вперед, апарат гідний за свої гроші, кольору яскрава, кути огляду широкі, дизайн красивий і ніяких проблем зі складання немає, стійкий.
Передача кольорів. Складання. Дизайн
Немає їх
Debusкористуюся Philips 241E1SCA кілька місяців
за свої гроші супер!
28 квітня 2021
Рекомендую - монітор дійсно крутіший за свої гроші, є фрисінк - куди ж без нього зараз грати, в іграх немає розривів, все плавно, я бігаю в раст, в скав, у варзону чаклуни, в танки, є й інші. типу варфейс, але вже рідше.
Соковиті кольори. Підсвічування хороше. Огляд широкий.
Та ось поки що не зустрічав.
Дан Соколовкористуюся Philips 241E1SCA кілька місяців
Класний. я взяв те, що треба
14 лютого 2021
Чи не дешева матриця, хороша передача кольору, діагональ велика, яскравості вистачає і контрастності теж, подобається формат екрану, вигнутий дисплей це добре. У пабджі та в апексі все максимально круто видно, навіть на високих налаштуваннях за графіком
Ціна адекватна
немає проблем
Виталик Лажковкористуюся Philips 271E1SCA менше місяця
Раджу - він кльовий
15 січня 2021
Монітор супер, з великим екраном, з яскравою передачею кольору, матове покриття і не ловить відблисків. вузькі рамки навколо екрана подобаються. Стійкий, портів вистачає, ціна адекватна
рекомендую. монітор шикарний
Проблем із монітором немає
Яриккористуюся Philips 271E1SCA кілька місяців
Рекомендую - монітор клювання
23 жовтня 2020
Монітор з цікавою діагоналлю, з красивою передачею кольору, складання нормальна, кути огляду широкі, мені подобається і рівень контрастності, і портів у ньому вистачає. Мерехтіння ніякого немає, тому очі не гирнуть так як на моєму старому моніторі купленому десь у 2012 році, там зовсім біда була, просто випалював очі при тоді ще навчанні.
Соковиті кольори. Міцний корпус.
Та начебто ніяких немає
Виталиккористуюся Philips 241E1SCA кілька місяців
Додати відгук

Купити Philips 271E1SCA 27 "

Усі ціни 15 →