Відгуки про Patriot Memory P300 M.2 P300P512GM28 512 ГБ
![]() |
Відгуки про Patriot Memory P300P512GM28 | Додати відгук | 0 1 1 2 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Купив на початку 2023р. даний SSD об'ємом 512G. А тепер нажаль шукаю заміну. Комп'ютер вчора не хотів запускатися, Bios не бачив носія на якому встановлена OC. Комп'ютер все ще запускається (через раз). Повезло що вдалось зробити резервну копію необхідних файлів на зовнішній носій. Після цього зробив перевірку цілісності кластерів (прикріплю фото). Шукаю заміну, але дуже вдячний, що вдалося врятувати файли. Швидкість запуску OC. Дивно, що появилися пошкоджені кластери. SSD використовується тільки як системний диск, без частих перезаписувань великих обсягів файлів. Тепер не знаю, чи знову брати SSD під OC ? ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Працює добре, проблем не виникало.
Швидкість відповідає заявленим даним. Ціна та якість Чи не знайшов. користуюся Patriot Memory P300P256GM28 кілька місяців |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
бравши на 512ГБ. на диво все дуже добре працює, оскільки чекавши чогось гіршого, бравши за 800грн і за таку ціну все окей. та приблизно все за свою ціну нічого |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
швидкість заявлена, обсяг в порядку розчарували самовивіз з 2bit та подальші проблеми з ssd (періодично відключається і з'являється після вимкнення-вмикання. (я думаю справа не в диску а в моїх комплектуючих-матір або бп)) ![]() |
Додати відгук