Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Nikon Speedlight SB-900

Відгуки про Nikon Speedlight SB-900Додати відгук
Так17
відмінна покупка, краще брати цю ніж 800-ку
 2 лютого 2010
є сенс переплатити якщо ви користуєтеся довгофокусним об'єктивом. і тільки. так як СБ800 бере макс-150мм а СБ900-200мм!
найважливіше - розсіювач не пригорає після тривалого користування як 800! плюси в порівнянні з 800кою: термодатчик, індикатор батарей (тільки на мінімумі), окремий перемикач у бездротовий режим (не треба лізти в меню) і ще трохи по дрібниці
поки не виявлено, грошей трохи забагато
Вадимкористуюся Nikon Speedlight SB-900 кілька місяців рекомендую купити обов'язково
Так12
Ні1
Краще додати і купити 900-ю, ніж 800 і 600-ю)
 28 лютого 2010
Мені дуже сподобався довгоочікувана покупка.
-Зручна, проста в управлінні. Якщо це Ваш перший спалах, то Ви з ним швидко розберетеся
-Спалах є спалах, фотографії в приміщенні стають живими)
-Дуже розумний спалах, знає що ви на нього одягли, який фільтр використовуєте, куди повернули і тп.
Недолік у чохла)) З надітим розсіювачем у чохол не засунеш :)
більше мінусів не помітив
ManamanNкористуюся Nikon Speedlight SB-900 тиждень рекомендую купити обов'язково
Так0
Ні0
начебто не погана, але мабуть мені не пощастило. Може я лише одна на мільйон?)
 17 липня 2013
Все б добре...
через 6 місяців без жодних причин зникла функція BL, режим передспалахів, а при приєднанні до камери зникає режим TTL ... Може це тільки мені не пощастило? А "чудовий" магазинчик як виявився продав мені її "сіру" і у фірмовий сервіс нікон у гарантійку не беруть ... написала заяву в магазин ... напевно повернуть гроші, а у продажу сертифікованих 900-х щось зовсім немає. .Хтось порівнював 900 і 910? Які там важливі відмінності, крім контролера перегріву? Чи варто шукати 900 чи можна взяти 910? Але чи варто за неї переплачувати?
IRNкористуюся Nikon Speedlight SB-900 кілька місяців
Так0
Лучше чем 800 и 600.SIGMA 530 просто [цензура]
 22 листопада 2011
В цілому я задоволений. Дуже зручна в дистанційному управлінні (дві 900 і одна 600 з коплектом насадок). Часто використовую на виїзд замість моноблоків. вулиці часто використовую з подовжувачем гарячого черевика 5м.
Хороша,подобна в управлінні модель.Найкраща в лінійці NIKON.
Велика і важка в порівнянні з 800 і 600. Захист від перегріву, плюс і мінус, треба пристосуватися.
МИХАИЛкористуюся Nikon Speedlight SB-900 більше року рекомендую купити обов'язково
Додати відгук

Купити Nikon Speedlight SB-900

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

Palnik żarnik do NIKON SB900 SB-900 SB 900 Flash

Empik.com