Відгуки про Nexen Nblue HD Plus 165/70 R14 81T
![]() |
Виберіть розмір шин
Відгуки про Nexen Nblue HD Plus 165/70 R14 81T | Додати відгук | 0 1 5 6 |
Відгук корисний? Так6 Ні3 |
Вектра С 215/55r16 після штатної бриджстоун туранзи ер30 небо і земля, набагато тихіше, м'якше та комфортніше і навіть після зимової нокіан W теж м'якше та комфортніше. Більше добре поставити не можу малий досвід експлуатації не знаю як зносостійкість та стійкість до ударів. М'яка (комфортна), не галаслива, класно тримає дорогу, хороший накат, хороша гострота рулювання, добре ковтає дрібні нерівності ями рейки стики тощо. Найбільший недолік наші дороги (страшновато за бочину), у шини легкий приємний шелест поки не пройшла 500 км на поворотах трохи кренить через м'якість але тримає в повороті відмінно, перестановка чітка впевнена щойно купив(ла) Nexen Nblue HD Plus 215/55 R16 93V рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так2 Ні0 |
Теж брав кота у мішку, підкупила ціна.
225/60 R17 на Дастер дизель. На гумі відкатано майже 4 сезони та майже 70000 км. Наступного сезону думаю не вистачить. 70% пробігу регіональними дорогами з її купинами та вибоїнами. З десяток разів ловив серйозні ями, після яких думав гумі та диску хана, але щоразу я помилявся. Нексен та й дастерівча підвіска з усім упоралися. Жодної грижі, пару проколів за весь пробіг. На сирому чорноземі чи глині керованості ніякої, але їде. Стиль їзди не агресивний, тому мене гума повністю влаштовує. Цей комплект закінчиться, знову куплю нексен, але інший розмір 235/55 R17 Відсутні користуюся Nexen Nblue HD Plus 235/55 R17 99V місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так3 Ні2 |
Поставлено травень 2016. Знято листопад 2016 Залишок протектора ~ 30% Пробіг 37тис. Дуже м'яка та тиха. Ціна Не побачив |
Відгук корисний? Так2 Ні1 |
Відмінна гума для автомобілів із жорсткою підвіскою. Перевершила очікування. Гума комфортна-м'яка, тиха. Колійність і зчеплення з дорогою на висоті. Перед цим стояла фулда, також не погана але жоще і менш стійка. на Passat b-6. Не помітив і сподіваюсь не помічу. користуюся Nexen Nblue HD Plus 215/60 R16 95H тиждень |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Дітлахів, хто думає, навіть не думайте! Чудова гума. Щойно виїхав із шиномонтажу здалася жорстка. Через 2 км це було щось. Тиха, стійка, зчеплення з асфальтом чудове. Так, може, не ідеал зовнішнього вигляду, але враховуючи характеристики і ціну можна брати. До речі, 3 з 4х калес відбалансувалися в нуль. Оцінка 5 з 5
Ставилася на шевролі авео, литі диски. Тиха. Стійка. Балансування. Можливо м'якувата боковини - час покаже. Зовнішній вигляд не самий. користуюся Nexen Nblue HD Plus 185/60 R14 82H менше місяця |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Використовую: Опель вектора Ц, розмір 215/55R16. Низький рівень шуму. Чи не реагує на колійність. Шина нежорстка, при їзді комфортно з'їдає нерівності. Я їжджу з плавними прискореннями та плавними гальмуваннями, далеко від екстремальних умов водіння, тому складно судити про її поведінку в цих умовах. Але на високих швидкостях курсова стійкість відмінна. Глибина протектора 6.5 мм після пробігу 10800 км. Пошкоджень не виявлено. не виявив користуюся Nexen Nblue HD Plus 215/55 R16 93V місяць і більше рекомендую купити обов'язково |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Хороша резина за свої гроші . не шумити Писали в коментах що слабка боковина але було багато ситуацій що думав хана подивився все ок. користуюся Nexen Nblue HD Plus 215/65 R16 98H кілька місяців |
Відгук корисний? Так1 Ні0 |
Шина не погана на перший погляд, боковини м'які як у всіх "корейців", а ось бічні блоки в плямі контакту досить жорсткі, взяв на початку січня на кіа карнівал, про шину багато позитивних коментів, брав в інт.магазині покришка. колесо 2894р. дата випуску 39 тиждень 2016 року. Хороша ціна для імпортного виробника! Влітку покатаємось-побачимо! |
Відгук корисний? Так4 Ні8 |
185/65R14 вже зимова Нордман рс 175/70.
Ширина робочої частини протектора у нордмана 145 мм, а нексена 135 мм. Тобто реальний розмір шини 165/75R14. По мокрому сильно шумить потоками води об арки - плата за гарний опір акваплануванню та нестачу всіх шин із поздовжнім малюнком протектора. Тиха по сухому. М'яка, як зимова. Корейська. Добре балансується 5-10 грн. Невідповідність ширини на 2 розміри! щойно купив(ла) Nexen Nblue HD Plus 185/65 R14 86H |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Потрібно було 2 шини на заміну Bridgestone Turanza, які стояли на авто з 2015 року. Bridgestone виявився не по кишені, тому придивився до Nexen, бо маю зимові шини цього бренду і мені вони сподобались. Дві шини мені вийшли дешевше, ніж одна Bridgestone Turanza. Плюс, відгуки на цю модель більш ніж позитивні. Ціна. Якість. Малошумність - трошки тихіші на бетонній трасі від Bridgestone Turanza. Комфорт - м’якші від попередніх шин, що є непоганим плюсом, враховуючи, що шина 205/50 R17 на низькому профілі. Економічність - машина стала трохи менше споживати пального при тих самих же параметрах шини. Потрапляв декілька разів в непогані вибоїни, поки що без проблем миналось. Під час дощу проблем з керуванням не виникало: при 110 км/год все ок. З входженням в повороти теж проблем немає. Візуально, якщо порівнювати з Bridgestone Turanza, то вони виглядають вужчими (хоча, параметри одні і ті ж), а профіль шини більш заокруглений. Оскільки шини м’якші, цікаво на скільки вони будуть зносостійкі? ![]() |
Показано 10 з 12 відгуків
ще 2 відгуки