Відгуки про Motorola Moto G32 128 ГБ / 4 ГБ
![]() | Товар застарів 710 zł Міцно збитий смартфон для невибагливої аудиторії. Модель не наділена жодною родзинкою, проте й відверто слабких місць вона не має. З боку лицьової панелі пристрій обладнали 6.5-дюймовим IPS-екраном із пристойною роздільною здатністю Full HD+ (2400х1080 пікселів). Частота оновлення зображення на дисплеї досягає 90 Гц. За пристойну швидкодію смартфона відповідає зв'язування з восьмиядерного процесора Snapdragon 680 та 4/128 ГБ пам'яті. Підтримка карток microSD тут також є. Основна камера Motorola Moto G32 128GB скомпонована за схемою 50+8+2 МП (провідний сенсор, ультраширик та допоміжний датчик відповідно). У частині бортових комунікацій модель має у своєму розпорядженні дводіапазонний Wi-Fi, NFC-чип, підтримку роботи в LTE-мережах. Для розблокування смартфона використовується бічний дактило...скопічний сканер або передня камера на 16 МП (функція розпізнавання обличчя). Живлення на електронні компоненти телефону подається від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАгод з підтримкою процедури прискореної зарядки дротів потужністю 30 Вт. |
Відгуки про Motorola Moto G32 128GB/4GB | Додати відгук | 2 5 4 10 |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Сміття менше через "чисту" ОС, хоча воно все одно є, зате немає сканера штрихкодів та інших речей, які все одно зазвичай потрібні. Дуже поганий інтернет. Поруч лежить редмі старючий - всі палки та 4g, цей показує половину сигналу та "H", але інтернету взагалі немає, інколи ловить і трохи оживає. При тому що сім карти одного оператора. Вчора зловив 4g і один день працював по-людськи, зараз знову фігня. І в дзвінках чутно гірше, а це на хвилиночку основна функція телефону. Екран тьмяний, в тому ж редмі так само ips, але картинка набагато краще видно, а в цьому потрібно наполовину яскравості ставити щоб було так як в тому сяомі трохи далі мінімуму, за значком сонечка. Краще що-небудь інше купити. Буду повертати напевно. ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
чудовий бюджетний пристрій, використовую вже дуууууже багато часу і за весь час було більше саме позитивних моментів, чим негативних, особливо можу відмітити фірмові жести від Motorola і надиво швидку систему навіть зараз, +оновлення. Все інше як для буджетника нормально, навіть в іграх не погано показав себе( так позалипати не в сильно прожорливі ігри можна без проблем) Система, системні жести, оновлення, ергономіка і зовнішній вигляд(зі сторони екрану) Камера, не дуже актуальний на 2025 рік ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Телефон сподобався. Зрозуміле та легке меню. Батарея добре тримає заряд. Камера робить знімки досить не поганої якості. Гарна комплектація. Гарна якість за таку ціну. Об'єм пам'яті, Батарея. Під час користування недоліків не знайшов. |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Не буду перелічувати характеристики, скажу за переваги. По-перше, фото не передатуть його кольори, наживо вони значно ліпші аніж, тому треба дивитись у магазині. По-друге, і це головне, діагональ у 6.5 дюймів - це не замало, а користуватися зручніше ніж моделями під 7". Розмір у 6,5"
Фірмове керування жестами від Мото Не дуже швидка зарядка, проте хоча б є у комплекті
На відміну від захисного скла чи плівки, то ви клеїте самостійно Дещо треба звикнути до нового андроїда ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Чудовий смартфон, сподобалась комплектація, хороша камера, якісніша ніж у деяких Samsung, (брала на порівняння), немає глюків, звук - просто клас!
Гарно сидить у руці, компактний та зручний! Довго тримає заряд батареї, що є вагомою перевагою моделі. Функції виконуються швидко та якісно. Однозначно рекомендую, як бюджетний варіант мобільного телефону як для роботи, так і для розваг. Прекрасний звук та камера!
Стильно виглядає - у мене червоний) Недоліків немає, особисто на мою суб'єктивну думку - чудова, бюджетна модель. ![]() |
Відкликання через 1.5 року використання Чистий андроїд без реклами з коробки
IPS екран досить яскравий як для бюджетника Хороший стерео звук динаміків компактний ціна 33w заряджання в комплекті з телефоном Проблеми з відвалом wifi на старому redmi 8a був діапазон wifi більше ніж на цій moto g32 у сусідній кімнаті у 2-стіни вже пропадає wifi місцями
складно підібрати нормальне скло під цю модель (з коробки захисної плівки/скла немає на дисплеї) камери могли бути і кращими іноді 1-2 сек співрозмовник не чує на початку розмови ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Нормальний телефон за адекватні гроші. Швидка заряджання. Немає.
Використання лише дзвонки, месенджери, інтернет. |
Нормальний телефон за своі гроші В Версії ua global.nfс
Зарядний пристрій 33 вт в комплекті Камери не випирають Не гріється Тонкий корпус Нема нічого зайвого як наприклад в xiaomi Повноцінний лоток 2. Сим + картка пам'яті Жести від Мото Але їх небагато Музика з динаміків Оновлення З 12 до 13 android До 14 годин роботи Буквально не випускаючи з рук До 30 години роботи середнього використання Без інтернету може витримати і до 2 діб Немає плівки на екрані з коробки
Тому через 3 дні з'явилася пляма на екрані як виявилось це стерлося олеофобне покриття що показує що екран погано захищений приклеєне до екрану скло захисне через 2 дні самостійно відклеїлось Достатньо слабкий сигнал wi-fi часто буває що wi-fi просто пропадає На сонці на екрані майже нічого не видно Проблема з зарядкою Заряджається через деякий час перестає заряджатися хоча пише що йде зарядка Слабке гніздо зарядки Може зламатися достатньо швидко Гріється тільки під час зарядки та якщо грати в ігри 1 раз повністю заглючив і не вмикався вимушений був вимкнути через деякий час включити запрацював Для мене важливо Що були потрібні функції А тут просто порізаний android Асистенту неме Play ігри немає Галерея немає Календар немає Автоматичне включення виключення за розкладом немає Все треба було встановлювати окремо кожний додаток що зайняло оперативну та вбудовану пам'ять Але більшість функцій все одно повернути неможливо Google асистент є але пише що з цим телефоном асистент не працює Можна купувати Мамі або Бабусі Або тій людині яка не сильно розуміє і не буде знати що тих функцій нема А собі як зароблю буду брати щось інше Хотів спробувати Спробував Якість нормальна за ці гроші 155 $ за 8/256 Зараз вже подешевшав Але буду шукати щось інше і там де будуть потрібні функції ![]() |
Відгук корисний? Так0 Ні0 |
Користуюся вже 5 місяців цим телефоном і дуже ним задоволений. В комплекті з телефоном йде потужна зарядка на 33 вати з кабелем і чохолом. Камера непогана. Екран гарний, і я помітив під дощем, що він не глючить і прекрасно реагує на дотики коли мокрий, а от відбиток пальця працює тільки якшо сухий. Батареї вистачає на довго. Процесор не найкращий, але застосунки і браузер працюють швидко, що добре підкреслює матриця на 90 герц. Гарний звук з динаміків, яких тут два, знизу і зверху, в телефоні є вбудований еквалейзер Dolby Atmos. І також є 3.5 мм джек для навушників, яким я часто користуюсь. Корисні жести, які можна налаштувати, по типу відкрити камеру натиснувши на кнопку ввімкнення двічі. Найголовнішим для мене був об'єм пам'яті. Без чохла телефон відчувається тонким. Вцілому телефон дуже гарний за таку ціну. зарядка на 33 вати в комлекті, екран на 90 герц, об'єм пам'яті, 3.5 мм джек, сканер відбитка пальця на кнопці ввімкнення, жести, NFC чип, динаміки, непоганий енергоефективний проц, батарея. дуже гладкий пластик кришки корпусу, телефон може вислизнути з рук, якщо необережно тримати. |
Показано 10 з 21 відгуку
ще 10 відгуків