Каталог   /   Клімат, опалення та водопостачання   /   Обігрівачі   /   Теплові гармати   /   Master

Відгуки про Master BV 77 E

Фото - Теплова гармата Master BV 77 E
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Купити!

в списокмої списки
Відгуки про Master BV 77 EДодати відгук
хороша модель, сподобалося
22 лютого 2015
Відмінна гармата, але потрібно трохи погратися з вентиляцією/припливом свіжого повітря та обов'язковим відведенням продуктів згоряння на вулицю.
Хоч гармата дизельна, але якогось там диму чи кіптяви від неї немає. Включив у розетку, натиснув кнопку, стартує одразу та нагрівається миттєво, за лічені секунди. Нагріває повітря на виході майже відразу до 90 градусів. У неї бак на 36 літрів правда пластиковий ... об'єму виявилося цілком достатньо для безперервної роботи практично протягом доби. Тяжка гармата, але з колесами для транспортування. Не дуже велика у габаритах. Дуже зручна штука – терморегулятор. Зацінив. Регулювання у діапазоні до 35 градусів. Не треба біля неї бігати. Виставив температуру повітря, вона сама вмикається та вимикається, коли потрібно.
Шумна штуковина, як на мене, хоч заходив знайомий казав, що у нього такого типу гармата набагато голосніше працює.
 рекомендую купити обов'язково
Додати відгук