Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Маніпулятори   /   Клавіатури   /   Logitech
Клавіатура

Logitech G815 Lightsync RGB Tactile Switch

Фото - Клавіатура Logitech G815 Lightsync RGB  Tactile Switch
Відео 4Фото 12
Відгуки про Logitech G815 Lightsync RGB Tactile SwitchДодати відгук
Відгук корисний?
Так0
Ні0
Клавіатура мені подобається, їй приємно та зручно користуватися.
 12 жовтня 2021
Так як до цієї клавіатури механікою практично не користувався, то про нюанси та тонкощі цієї моделі в контексті відмінностей від усіляких Черрі Блю, Броун, Ред та іншої веселки розповісти не зможу.
Відразу не хотів клацання, а хід підбирав помірно короткий зі зрозумілим спрацьовуванням - з чим не дуже добре на моїй недешевій мембранці (G510s).
Також шукав повноцінний RGB з індивідуальними налаштуваннями кожної клавіші.
Як чистий каприз - гучність коліщатком, це дуже зручно і страшенно приємно.
А, мало не забув один із головних критеріїв - підсвічування має бути зосереджене на символах, не хотілося світлова пляма перед очима.
Відчуття під час друку та гри - стало трохи простіше "розуміти" натискання, але думаю це властиво будь-якій механіці.
Клава тонка і відносно компактна - незважаючи на додаткові клавіші.
Відкидні ніжки двоступінчасті – тобто. у корпусу три положення - це добре, не вистачало цього на старій.
Також гумові накладки є на всіх ніжках.
Клавіші практично не пригальмовують при натисканні "вниз та убік".
Чотири щаблі яскравості + викл - достатньо для будь-якого освітлення.
Для ігор - велика Enter та обидві Shift (та й для друку добре).
Тут буде не ложка дьогтю, а цілий ополоник (поварашка).
Перше – дана модель явно розроблена з якоюсь помилкою, як наслідок – клавіатури злегка вигнуті (середина вгору, приблизно на міліметр-два). Причому це є масове явище. Оглядач, який цю кривизну згадував, упустив одне її неприємне слідство – якщо скористатися відкидними ніжками на повну, то клавіатура спереду спирається на стіл не гумовими ніжками – а твердими кутами.
Це ніяк не позначається на роботі з клавіатурою, але стіл може і постраждати за тривалий термін. Ходив у магазин - хотів обміняти, принесли з таким самим вигином.
Другий недолік, вже не такий "дзвінкий" - клава має USB хаб (хоча який це ХАБ - на один порт...), і через це кабель такої товщини, що при переміщенні клавіатури знесе все на своєму шляху - це чистої води дурість.
Ну, і останній недолік - ПЗ, налаштування RGB підсвічування м'яко кажучи неінтуїтивні, а профілів користувача всього два (якщо я все правильно зрозумів - не впевнений) - при таких можливостях це просто знущання. Тобто. всіляких безглуздих (для мене, звичайно) райдужних переливів на згадку забита купа - а для мене залишили два слоти...
Ще маленький недолік - кирилицю розташували врівень з латиницею, і символи практично однакові за розміром-жирності - якщо рука не набита, то для швидкого набору (не сліпого, звичайно) знадобиться звикання. Також не підсвічені символи цифрового ряду (цифри підсвічені).
Константин Алексеевкористуюся Logitech G815 Lightsync RGB Tactile Switch менше місяця
Додати відгук

Купити Logitech G815 Lightsync RGB Tactile Switch