Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.

Відгуки про Logitech Extreme 3D Pro (942-000031)

Фото - Ігровий маніпулятор Logitech Extreme 3D Pro
Відео 33Фото 4
Відгуки про Logitech Extreme 3D ProДодати відгук
Так4
гарна машинка
 12 листопада 2016
сьогодні я його викинув,але йому шість років і чотири роки гарної роботи,плюс щоразу захопившись я намагався згорнути йому голову. братиму ще.
зручний у роботі
ніщо не вічне...
користуюся Logitech Extreme 3D Pro більше року
Так4
модель для справжнього Вірпіла
 22 березня 2011
Ціна -Якість повна відповідність,задоволений!
Витримав до першого розбирання та змащення резисторів близько 300-400 годин нальоту в ІЛ-2 у режимі онлайн. мастило резисторів зайняло 20 хвилин. ще годин на 100 годі. потім лише заміна резисторів. Це одна з найкращих моделей, чудове виконання та компонування, як зовні так і всередині.
Замінити б резистори на датчики холу. Додати б до нього
РУС.
Владимиркористуюся Logitech Extreme 3D Pro кілька місяців рекомендую купити обов'язково
Так0
Ні0
Якісний, зручний, надійний джойстик для тренування/навчання пілотів авіалайнерів
 21 вересня 2021
Цей джойстик понравився мені ще в магазині, коли я перевіряв "відчуття літака". М'який та пружний хід ручки керування та регулятору потужності двигуна дали зрозуміти, що з цим пристроєм можна підтримувати льотну форму та отримувати задоволення; Трохи згодом я дізнався, що цей джойстик проєктували для пілотів Airbus, повністю копіюючи зусилля реального літака на ручці керування. Сьогодні вік джойстику становить 13 років та 10 000 годин тренажерного "нальоту" на цивільних літаках у Microsoft Flight Simulator 2004 та Microsoft Flight Simulator X зразка 2006 року, з них 3 000 годин було "налітано" в ручному режимі без використання автопілоту. У джойстику нічого не замінював та не регулював, він працює надійно та стабільно.
"Відчуття літака", ергономіка, висока надійність
Дана модель не підходить для навчальних місій MSFS-2004 з Родом Мачадо, оскільки вищезгадані "відчуття літака" не дозволяє швидко та точно валити у віраж легку навчальну Cessna 172, яка має набагато менші зусилля на штурвалі
Вiталiй Цiмухкористуюся Logitech Extreme 3D Pro більше року
Так0
Ні0
Кращий джойстик ціна/якість. Довговічність резисторів. Приємний вигляд.
 23 травня 2016
За 2 роки резистори не здохли, і осі всі цілком робітники. Єдине, це нижній правий кут на 2% просів. Але це не страшно і абсолютно не помітно. Дуже шкода, що рукоятка не викликає відчуттів якості. А так досить добротний джойстик за свої гроші.
1. Зручно лежить у руці. 2. Достатньо відкалібрований, причому заводське калібрування. Дуже плавне і м'яке кермо тяги. 3. Верхній джойстик гумовий, а не пластиковий. До цього була модель з пластиковим, і це незручно, повірте! 4. Тяжкий, і це добре.
1. Нижні кнопки неякісні. Видавлені не рівно і неприємно жорсткі (потрібно з силою натискати). Пластик рукоятки досить середній. Плюс він не дуже рівно склеєний. Іноді відчувається грані. Не критично, але неприємно
Антон Чкористуюся Logitech Extreme 3D Pro місяць і більше рекомендую купити обов'язково
Додати відгук

Купити Logitech Extreme 3D Pro