Відгуки про JBL PartyBox 310 (JBLPARTYBOX310)
![]() | Порівняти ціни 2 → Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
| Відгуки про JBL PartyBox 310 | Додати відгук | 2 1 1 2 |
Переваги
Мінуси
немає FM Грає якісно немає FM |
Мало того, що звук м'яко кажучи не претендує на аудіофільський, то ви ціну ще й підвищуєте, тільки некмітливий купить цю колонку за ці гроші. Підсвічування та функціонал та автономність Звук, вага, габарити, ЦІНА. За такі гроші я зроблю своїми руками краще. користуюся JBL PartyBox 310 кілька місяців |
Вдома слухаю 30%.більше.починає все стрибати..акум.на вулиці вистачає.годин на 8. Гучна.мобільна Важка |
Модель хорошої недоліків мало. Дуже глибокий потужний бас Звук, якість збірка Пластик користуюся JBL PartyBox 310 кілька місяців |
Звук відстій повний Колеса Жахливий звук, дешевий пластик корпусу користуюся JBL PartyBox 310 менше місяця |
Таку річ повинен мати кожен поціновувач галасливого відпочинку. Дуже якісний та глибокий бас. Прокачує квартиру, ангар, відкриту територію. Заряджається від прикурювача в авто. Грає реально довго. У машині використовую як сабвуфер. тільки в комплекті чомусь дроту немає для авто розетки користуюся JBL PartyBox 310 кілька місяців |
Додати відгук