Opinie na temat Huawei E3372
![]() |
| Opinie na temat Huawei E3372 | Dodaj opinię | 1 0 4 11 |
Zalety
Wady
Nie kupuj tego modemu. Kupiłem jako zapasową opcję na wypadek braku sieci PON. Po drugiej próbie sprzedawca zwrócił pieniądze. Nie ma Zrywa połączenie z dostawcą internetu, jak tylko modemowi się zachce. Potrafi działać godzinę, a potrafi zerwać połączenie już po 10 minutach. |
Działa jak oczekiwano. Wszystko zależy od zasięgu sieci. Prędkość wystarcza, aby oglądać wideo na YouTube w 1080. Kompaktowy, nie wymaga skomplikowanej konfiguracji, stabilna prędkość (jeśli sieć jest stabilna), nie wymaga dodatkowego zasilania. uważam, że w takich urządzeniach wady pojawiają się tylko wtedy, gdy się zawieszają i nie działają tak, jak obiecał producent, a tutaj czegoś takiego nie zauważyłem. |
Moim zdaniem, Huawei to w ogóle jeden z najlepszych producentów sprzętu sieciowego. A ten modem 3372 - 325 jest tego potwierdzeniem. Żadnych problemów z instalacją. Wystarczy wprowadzić adres IP i trzy razy kliknąć Tak. Na Windows 11 działa niesamowicie szybko. Prędkość jak po kablu (miedź). Żadnych wad. A jakie w ogóle mogą być wady u Huawei? |
Pokazano 3 z 17 recenzji