Tryb nocny
Polska
Wybierz miasto lub wpisz kod pocztowy
Nie udało nam się zidentyfikować Twojego miasta. Wybierz miasto, aby wyświetlić sklepy i ceny dla swojego regionu.
Katalog   /   Motoryzacja   /   Opony i felgi   /   Opony   /   Goodyear

Opinie na temat Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/50 R18 95W Run Flat

Zdjęcia - Opona Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/50 R18 95W Run Flat
Wideo 15Zdjęcia 15
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 [225/50R18 RFT]
od 719 do 811
Wybierz rozmiar opony
Opinie na temat Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/50 R18 95W Run FlatDodaj opinię
Tak2
Wybierz szybkie samochody
 5 maja 2017
Opony dla zawodników. Zachowują się znakomicie przy dużej prędkości, przyczepność jest mocna, praktycznie łączą się z drogą. Samochód trzyma się na nich stabilnie, nie szaleje z prędkościami i skręca wyraźnie na wyznaczonym kursie. Jest zużycie, ale po 21 tys. km mogło być więcej) Gdzie indziej wystarczą za tę samą kwotę.
Jakość gumy
takich nie ma
używam Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/50 R17 98Y od ponad roku
Dobra jakość
 28 marca 2019
Postanowiłem rozpieszczać moją 525 nowymi oponami i za namową znajomego kupiłem Goodyear R18 (245/40). Opony mnie nie zawiodły, poziom hałasu jest niski, często jeżdżę z grindami na światłach (jak tu nie odpalić na czymś takim), opona trzyma się zaskakująco wytrwale. Samochód prowadzi się przewidywalnie i pewnie nawet podczas deszczu. Droga hamowania jest dobra i dość odporna na zużycie. Przetestowany, mogę polecić.
Doskonałe opony
Brak
Vladimir Strokovużywam Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 255/45 R18 99Y kilka miesięcy
Nie0
Wysokiej jakości opony do dużych prędkości
 21 marca 2018
Od dawna chciałem sobie kupić wysokiej jakości opony do dużych prędkości. W tamtym roku miałem trochę wolnych pieniędzy i za namową znajomego zdecydowałem się na ten model. Guma zapewnia prawdziwą przyczepność na drodze, niczym chwyt walczącego psa, i bardzo dobrze trzyma się drogi przy każdej prędkości. Brak aquaplaningu, droga hamowania jest bardzo krótka nawet podczas ulewnego deszczu. Prowadzi się bardzo komfortowo i nie jest hałaśliwy.
Opony do dużych prędkości, pewna przyczepność przy każdej pogodzie, brak aquaplaningu
Wysoka cena
używam Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/45 R17 94Y kilka miesięcy
Drogie, ale uzasadnione
 7 marca 2018
Wysokiej jakości opony do dużych prędkości, ich stabilność kierunkowa jest niesamowita zarówno na suchym, jak i mokrym asfalcie. Bardzo mocny chwyt, szczególnie odczuwalny na ostrych zakrętach. Dość trudny, ale jest to uzasadnione, ponieważ jest szybki. Jestem w pełni zadowolony z jakości wykonania. Swoją drogą, niezbyt głośno. Drogie, ale uzasadnione.
Wysoka prędkość, jakość wykonania, przyczepność, brak aquaplaningu
Cena £
używam Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/45 R17 94Y od ponad roku
Tak0
Nie0
Jak za grosze to kupuj i ciesz się gumi :)
 28 czerwca 2022
Ktoś, kto umie jeździć na tej gumie, mało wie, ale szybko się zużywa podczas aktywnej eksploatacji (warcaby na miejscu, czy wyścigi na autostradzie). Przy spokojnej jeździe starczy na 3-4 sezony.
Aquaplaning
keratynizm
Galmuvannya na suchym płaszczu
Stańcie do dołów i brudnych dróg
Niewielki hałas
Nie noś się tak szybko jak konkurenci
Cena £
Hagreavesużywam Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 235/60 R18 107V od ponad roku
Tak0
Nie0
świetny model, podoba mi się
 7 maja 2019
Do Focusa kupiłem asymetryczną oponę Goodyear Eagle F1 z 17 rolkami. Pierwsze wrażenia to po prostu rewelacyjne prowadzenie, wyraźnie wykonane cztery gąsienice na całej powierzchni opony doskonale radzą sobie z wodą, czyli nie ma aquaplaningu. Dzięki wzmocnionemu kordowi nie dochodzi do pękania profilu podczas ostrego zakrętu, a także mocne hamowanie. Krótko mówiąc, jestem zadowolony z opon jak słoń.
super obsługa
brak