Tryb nocny
Polska
Wybierz miasto lub wpisz kod pocztowy
Nie udało nam się zidentyfikować Twojego miasta. Wybierz miasto, aby wyświetlić sklepy i ceny dla swojego regionu.

Opinie na temat Bosch Aerotwin A137S

Zdjęcia - Wycieraczka samochodowa Bosch Aerotwin A137S
Wideo 3
Opinie na temat Bosch Aerotwin A137SDodaj opinię
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak1
Nie2
świetny model, podoba mi się
 6 czerwca 2019
Cicho, wycierając do czysta, robiąc własne koty. Będę się kąpać i nadali
Żargon
używam Bosch Aerotwin A934S miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak0
Nie0
Fajne wycieraczki, polecam
 30 kwietnia 2024
Używam już drugiego kompletu tych wycieraczek w Renault Megane 3 i jestem zadowolony z ich pracy. W ciągu 2 lat były już w najróżniejszych warunkach i niemal wszędzie radziły sobie doskonale. Podczas ulewnych opadów śniegu, lodu, mrozu, przy dużych prędkościach - nie było żadnych problemów. Oczywiście środek czyszczący po stronie kierowcy zużywa się szybciej niż po stronie pasażera, zwłaszcza jeśli dużo jeździsz zimą.
Szybko się je montuje (jeśli się domyślicie, bo mi to nie wyszło od razu), dobrze przylegają do szyby (przepływ powietrza nie unosi ich z dużą prędkością). Nie skrzypią (choć co jakiś czas trzeba dodać trochę detergentu, żeby lepiej zadziałały, ale tak zalecają, żeby służyły dłużej i nie porysowały szkła). Wysokiej jakości plastikowe i gumowe opaski.
Chciałbym, żeby były tańsze lub żeby można było w nich bez problemu wymienić gumki. A potem zużywają się gumki, ale obudowa i zapięcia pozostają w dobrym stanie. Próbowałem jakoś wymienić gumki, ale jest to mocno hemoroidalna sprawa, bo firma zapewniła przed tym różne zabezpieczenia.
Vladislav Mużywam Bosch Aerotwin A116S od ponad roku
Dodaj opinię

Kup Bosch Aerotwin A137S

Wszystkie ceny 8 →
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.

Pióro wycieraczki Bosch Aerotwin 3 397 014 137 Bezszkieletowe dla pojazdu z kierownicą z lewej strony FIAT: 500X

3 397 014 137; Wycieraczki; BOSCH; Aerotwin; 650, 360 Bezszkieletowe dla pojazdu z kierownicą z lewej strony; dla F... więcejIAT; 52029236, 52029238
Autodoc.pl

Bosch wycieraczki pióra Hyundai ix20 Kia Venga Opel Mokka orygiał A137S

Bosch wycieraczki pióra Hyundai ix20 Kia Venga Opel Mokka orygiał A137S
Allegro
Złóż skargę

BOSCH Aerotwin Wycieraczki 3 397 014 137 650, 360 Bezszkieletowe dla pojazdu z kierownicą z lewej strony FIAT: 500X

Czesciauto24.pl
Złóż skargę

BOSCH Aerotwin 3 397 014 137 Wycieraczki Pióra Wycieraczki 650, 360 Bezszkieletowe dla pojazdu z kierownicą z lewej strony F

Autoczescionline24.pl

WYCIERACZKA