Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Інструмент і садова техніка   /   Електроінструмент   /   Пили   /   Black&Decker

Відгуки про Black&Decker BDCCS18E1

Фото - Пила Black&Decker BDCCS18E1
Фото 8
541

Купити!
Amazon.pl

Akumulatorowa piła tarczowa 140 mm 18 V 15 Ah 1 akumulator dostawa w torbie do przechowywania BDCCS18E1-QW

Amazon.pl
Ні1
не купувати
 12 листопада 2017
І так яка вона, НІЯКА.
Усередині немає електроніки, захист тільки на акумуляторі, диск такий не стандартний що не купиш, тільки за кордоном.
Я купував набір в США, набір з 4х інструменту (bd4kitcdcrl) коштував стільки ж як ця пила у нас, тому за такі гроші покотить, але купити її у нас за 130 $ це смішно і не коштує вона цих грошей.
Як приїхала одразу розібрала заради інтересу.
Диск у комплекті на 12зуб'їв і погано пиляє, чистота пропила так собі, постійно спрацьовує захист на акб від перевантаження.
За такі гроші пилу на акб не купиш, але якщо купувати, то додати потрібно і купити хорошу, і купити потрібно тільки на акб, тому що на дроті це вже кам'яний вік.
Взагалі раджу купити в США, за 150 $ можна купити реально хорошу DeWalt або Bosch pro (у США bosch тільки зеленого немає у них)
Але цю пилку не витрачайте гроші, їй ціна має бути 50$
Акумулятор дуже зручна в руці, без щіткова (перевірив особисто, все відразу розібрав заради інтересу)
1. Найважливіше це диск, його посадкове 10, а не 12,5 на самому диску написано (5.1/2 140*10) але в будь-якому випадку його просто не реально купити взагалі ні де
2. Маломощна, буквально сильніша за пил і спрацьовує захист, причому на звичайній меблевій дошці 2см. завтовшки!!
3. Підошва дуже велика, точніше мітка пропила далеко і маленька, без упору якого немає в комплекті дуже маленька
користуюся Black&Decker BDCCS18 місяць і більше рекомендую не купувати
Додати відгук