Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Монітори   /   AOC

Відгуки про AOC C32G2AE 32 " чорний

Фото - Монітор AOC C32G2AE 32 "  чорний
Відео 2Фото 8
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
Купити!

AOC G2 C32G2AE/BK, 80 cm (31.5\"), 1920 x 1080 px, Full HD, LED, 4 ms, Czarny, Czerwony

www.kaufland.pl
Доставка: по Польщі
Поскаржитись
в списокмої списки
Відгуки про AOC C32G2AEДодати відгук
Монітор подобається від та до.
12 січня 2022
Покупкою задоволений - тому що за таким монітором круто гамати, і класний дизайн і підсвічування рівномірна і з усіх боків картинка проглядається ідеально. Жодних тобі відблисків.
Передача кольорів. Складання. Дизайн.
Їх немає.
CSTAкористуюся AOC C32G2AE кілька місяців
Монітор подобається
13 серпня 2021
рекомендую - монітор вартий, хоча і не найдешевший звичайно, але якщо хочете комфортно грати і працювати за ним - беріть, у нього і підсвічування хороше (але залежить від екземпляра а не моделі). У динаміці все чітко видно, немає відблисків чи плям на екрані, ну мені пощастило можливо.
Звичайно і швидкість матриці і частота і фрисінк тут є.
Та ось поки що без проблем.
Антон Калывановкористуюся AOC C32G2AE кілька місяців
Монітор підходить під роботу, під іграшки, не має значення
28 травня 2021
Відмінний швидкий монітор з класною передачею кольору, та широкими кутами огляду, я за ним щодня проводжу спочатку по 8 годин часу, чітка деталізація, вистачає яскравості та контрастності. Стійкий на своєму місці. Меню зручне.
Передача кольорів .Складання. Дизайн
Ось я навіть не знаю. Поки що все ок
Миша Губиккористуюся AOC C32G2AE кілька місяців
Мені зайшов на ура
11 січня 2021
Класний монітор із яскравою передачею кольору, з широкими кутами огляду до того ж. Можна комфортно грати і дивитися фільми, діагональ 32 дюйми, стійкий, гарна ергономіка, очі не сильно за ним втомлюються
Передача кольорів. Складання.
Та начебто ні.