Tryb nocny
Polska

Opinie na temat AMD Ryzen 7 Pinnacle Ridge 2700X BOX (YD270XBGAFBOX)

Zdjęcia - Procesor AMD Ryzen 7 Pinnacle Ridge 2700X BOX
Wideo 8Zdjęcia 3

Kup!
Amazon.pl

AMD Ryzen 7 2700X procesor taktowanie podstawowe 37 GHz 8 rdzeni gniazdo AM4 YD270XBGAFBOX

Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
AMD Ryzen 7 Pinnacle Ridge [2700X BOX]
Opinie na temat AMD 2700X BOXDodaj opinię
Zalety

Wady

Czy ta opinia jest pomocna?
Tak8
Nie4
Produkt jest bardzo dobry i wysokiej jakości, polecam.
 10 lutego 2020
Kupiłem go do pracy, montażu i gier, w pracy spisał się bardzo dobrze, jednak częstotliwości taktowania trochę psują ogólny obraz. Podkręcanie jest bardzo proste i stabilne, można podkręcić do średnio 3,6 GHz i spokojnie siedzieć i grać. można też podkręcić do 4,0-4,1 GHz, ale do tego potrzebne będzie 3000-3200 RAM i dobra płyta główna, do 3,6 GHz czy 3,5 nie trzeba mieć 3000 pamięci ani płyty głównej Rog strix. Jestem zadowolony.
1) Rdzenie i wątki
2) Częstotliwość zegara
Leones Grandiużywam AMD 2700 OEM miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
Tak13
Nie9
polecam, są to procesory Good Perc do gier!
 20 maja 2019
Procesor Ryzen 7 To jest Samsung Galaxy na PC!! Sprawa faceta jest dobra! Czekam na nowego Zen2 lub Ryzen 3000
-8 rdzeni 16 wątków!
-- Nadaje się do gier i grafiki
-nie ma jeszcze minusów!
Tak5
Nie5
BARDZO DOBRY PROCESOR ALE CHŁODNICA DO ZMIANY LUB LEPSZA
 6 stycznia 2020
Fajny procesor pod pewnymi względami nawet lepszy od i7.
Nasz wspólny procesor jest zintegrowany z procesorem AMD i wspólną konsolą dla Intel.
Chłodnica jest taka sobie.
Artemużywam AMD 2700X BOX od ponad roku
Tak4
Nie5
świetny model, podoba mi się
 16 lutego 2020
Jestem YouTuberem i nagrywam filmy na hostingu wideo, jeśli potrzebujesz komputera, który będzie wielozadaniowy zarówno do kręcenia jakiejś zabawki, jak i robienia ogromnego montażu, to ten procent będzie dla Ciebie po prostu bomba)
Nie widzę żadnych wad
do instalacji w sam raz
cena £
świetny model, podoba mi się
 26 stycznia 2022
Doskonały procesor, który jest prawie tak potężny jak i7-9700k. Procesor nadaje się zarówno do pracy jak i do grania.
W 90% gier mój procesor nie wzrósł powyżej 60% obciążenia. Zadowolony z obecności instrukcji AVX.
Liczba rdzeni, częstotliwość podczas boost i obecność płyt głównych (msi b450m bazooka) ez debug.
Nic
używam AMD 2700 OEM kilka miesięcy
Nie0
Doskonały procesor, będzie odpowiedni przez długi czas
 1 grudnia 2021
Używam Ryzena 7 2700x od ponad roku. Nigdy nie widziałem większej bzdury w recenzjach na temat tego procesora niż tutaj. 1- nie ma sensu w ogóle napędzać tego procesora; procesor ma automatyczny system turbo boost do 4300 GHz. Sam procent wzrasta w odpowiednim momencie z 3700 GHz do 4300 GHz. 2 - pudełkowa chłodnica ma dźwignię na plastikowej obudowie wentylatora do regulacji prędkości śruby, to znaczy ma 2 tryby „adaptacyjne”, w których wentylator zwiększa i zmniejsza prędkość obrotową w zależności od rozpraszania ciepła procesora lub tryb „stałej wysokiej prędkości”. Wentylowana obudowa i pasta termoprzewodząca mx-4 oraz chłodnica całkiem możliwe, że poradzą sobie ze swoim zadaniem. Chociaż należy przyzwyczaić się do temperatur, temperatura do 70° jest uważana za normalną, normalną temperaturę dla tego kamienia. 70°-80° jest już wysokie, 80°+ już się przegrzewa. Na Gigabyte b450m gaming wszystko zaczęło się bez tańca z tamburynem
Ogromny potencjał i rezerwy mocy
8 rdzeni 16 wątków
Świetnie nadaje się do gier i ciężkich programów
Nie ma ich tu
Aleksandrovnaużywam AMD 2700X OEM od ponad roku
Nie0
Świetna naklejka, teraz mam power bank od AMD
 24 października 2021
Doskonała naklejka, a ta naklejka jest również dostarczana z procesorem i chłodnicą w zestawie, wszystko jest w porządku z doskonałą ceną i wydajnością, piękną chłodnicą z podświetleniem, ale do trudnych zadań trzeba zmienić na mocniejszą wieżę lub nawet własną
-cena
-wydajność
-naklejka
- piękna pudełkowa lodówka
-Skrzynka
- głośna chłodnica, ale jeśli jesteś głuchy, wystarczy
używam AMD 2700X BOX mniej niż miesiąc
Nie0
Niezły procent jak na gry budżetowe.
 25 lipca 2021
Udało mi się podkręcić jedynie do 3990. Dalej nie. Temperatura jest niska. We wszystkich rdzeniach jest napędzany tylko do częstotliwości najsłabszego rdzenia. Generalnie uważam, że seria PRO to odrzucenie.
Cena. 8 rdzeni, 16 wątków. Niska temperatura. Czynnik.
Niski potencjał podkręcania, choć tutaj, kto natknie się na rodzaj kamienia.
Viktor Medvedevużywam AMD 2700 PRO OEM kilka miesięcy
Bierz i się nie popisuj.Coś lepszego - po prostu platforma hedt lub 3900
 17 stycznia 2021
Zimno, wziąłem 3,8 (i nie potrzebujesz więcej) do płuc praktycznie bez siły podnoszenia. Działa w połączeniu z nie najlepszą pamięcią, ale pamięć została podkręcona z 2666 do 3200. Matką nie jest też fontanna (względnie) Aorus X470 Ultra Gaming (drugi nie był w sprzedaży 3,5 roku temu, zostały rozebrane). Wysadzam wieżyczkę z Ardwulf Performa 10x (chociaż stockowe chłodzenie też nie było złe). W zadaniach streamingu, renderowania, pracy z wideo itp. radzi sobie z hukiem. Skowyty co piszą o wysokich temperaturach idą po lesie [ocenzurowane] na przepłaconych siniakach.Pracuję na 2 monitorach 60 i 144Hz. Średnia wydajność FPS jest w pełni satysfakcjonująca w rozdzielczości FullHD przy monitorach 144 Hz.
Rozczarowali nas lamenty, które 3,5 roku temu piały, że siniaki są lepsze, choć topowy (ustawiony jako streamer) procesor od bluesa wyssał bibę w każdym calu z gumą do żucia pod pokrywką.
Vyacheslav Sokolovużywam AMD 2700 BOX od ponad roku
Pokazano 10 z 12 recenzji

Kup AMD Ryzen 7 Pinnacle Ridge 2700X BOX

Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.

AMD Ryzen 7 2700X Standardowy taktowanie: 3,7 GHz. maksymalny takt turbo-rdzenia: 4,35 GHz Proces produkcji 12 nm
Złóż skargę
Filtry