Katalog   /   Motoryzacja   /   Car audio i elektronika   /   Subwoofery samochodowe   /   Alpine

Opinie na temat Alpine SWE-815

Zdjęcia - Subwoofer samochodowy Alpine SWE-815
Wideo 12Zdjęcia 2
Opinie na temat Alpine SWE-815Dodaj opinię
Zalety

Wady

kto szuka małego i stosunkowo niedrogiego subwoofera - zdecydowanie polecam!
22 listopada 2021
Ten subwoofer bardzo dobrze poprawia fabryczną akustykę! Na więcej nie należy liczyć. Fanom niskich częstotliwości będzie go brakować, ale zwykłym melomanom, którzy chcą słuchać ulubionej muzyki z pełnym zakresem dźwięków, POLECAM!
jakość dźwięku, gabaryty on w przestrzeni bagażowej przeszkadzać nie będzie w 100%.
w sedanie nie odczujesz całej frajdy.
Jeśli nie dla szpanu, to wystarczająco.
8 września 2020
Zainstalowałem w sedanie (bagażnik 500 litrów). Jest jednostka główna JVC, wzmacniacz na tylko 100 watów, przód midy z głośnikami wysokotonowymi, tył owalne Pioneer. Wszystko jest proste, ale chciałem trochę "mięska". Początkowo po prostu ustawiłem przy oparciu i dałem głośniej. Koszmar, a nie dźwięk, po prostu rozwodnione "buch buch" bez akcentu. Potem wszystko dostroiłem na jednostce głównej (przycięcia, korektor, rozmiar, subwoofer itd.). Było znacznie lepiej, ale wciąż nie to. Wszystko poprawiło się, kiedy wsunąłem blisko wnęki na narty. Wzmocniłem i dostosowałem nachylenie. Teraz bas jest ostry, soczysty, "buch" zamienił się na "dyc", czego właśnie chciałem. Ulicy tym nie nagłośnię, ale wewnątrz kabiny to po prostu poezja!
Kompaktowość
Dostrajanie w hercach prawie nic nie zmienia.
Natalya Romanużywam Alpine SWE-815 mniej niż miesiąc
świetny model, bardzo mi się spodobał
29 czerwca 2019
Kupiłem to, żeby poprawić jakość dźwięku fabrycznego sprzętu. Przeczytałem opinie, ludzie pisali, że jest ok, ale nie daje takiego mocnego efektu. Nie wiem, jak u innych, ale u mnie działa rewelacyjnie. Basu aż nadto. Polecam wszystkim.
Brak
używam Alpine SWE-815 miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
świetny model, bardzo mi się spodobał
15 czerwca 2019
Chciałem subwoofer pod siedzenie, jednak przypadkowo natknąłem się na ten subwoofer. Po przeczytaniu opinii zdecydowałem się zaryzykować. Nie żałuję, doskonały subwoofer dla tych, którzy chcą dodać trochę basów. Doskonale nagłaśnia wnętrze. Chciałem się bawić z wymianą fabrycznych głośników i dodatkowym wygłuszeniem drzwi, ale odpuściłem. Pilot to wygodna rzecz, używam go cały czas, w zależności od nastroju. Polecam.
Dźwięk, kompaktowość, pilot, zestaw przewodów do podłączenia
Uwagi tylko do diody LED na pilocie, zbyt jasna.
używam Alpine SWE-815 miesiąc i więcej polecam kupić koniecznie
Dodaj opinię