Katalog   /   Komputery   /   Podzespoły   /   Obudowy   /   Aerocool

Opinie na temat Aerocool Bionic biały

Zdjęcia - Obudowa Aerocool Bionic biały
Zdjęcia 12
Kiedy dokonujesz zakupu za pośrednictwem linków na naszej stronie, możemy otrzymać prowizję partnerską.
Kup!
Morele.net

Obudowa Aerocool Bionic RGB (ACCM-PV34013.21)

Morele.net
Dostawa: w Polsce
Złóż skargę
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Aerocool Bionic WhiteDodaj opinię
Zalety

Wady

Obudowa podoba mi się i wygląda świetnie.
10 sierpnia 2023
Obudowa mi się spodobała, przynajmniej jest przestronna i ładna. Złożyłem system z fajną kartą, mocnym procesorem, dobrze się wentyluje, a kable ułożyłem estetycznie.
Design, montaż, cena.
Tak, wszystko dobrze. Obudowa zdecydowanie super.
Vitalikużywam Aerocool Bionic Black kilka miesięcy
22 października 2021
Kupiłem go, aby złożyć nowy system. Natychmiast z przodu zamontowałem wentylator dla dodatkowej wentylacji, bo lubię trzymać sprzęt w zimnie. Z dwoma wentylatorami wentylacja w obudowie jest doskonała. Montaż nie wywołał zastrzeżeń, miejsca wystarczy na sprzęt, układanie kabli, a nawet na dyski. Wewnątrz krawędzie są zaokrąglone, nie skaleczyłem się podczas montażu. Jest wiele technologicznych otworów. Pasek podświetlenia jest interesujący, świeci ładnie i nie przeszkadza w pracy.
Dobrze złożony, mniej więcej surowy design, interesujące podświetlenie.
Nie ma
Sirelużywam Aerocool Bionic Black kilka miesięcy
22 sierpnia 2021
Obudowa jest niewielka, ale wysoka. Doskonale zmontowana, bez ostrych krawędzi, nie ma luzów i się nie wygina. Posiada szklaną ściankę, a także tunel na zasilacz, co zapobiega przedostawaniu się gorącego powietrza od PSU do samej obudowy. Otworów technologicznych jest wystarczająco, a nawet z nadmiarem, a sama obudowa nie jest ograniczona przestrzenią wewnątrz. Ściana boczna, chociaż nie jest wypukła, to jest miejsce na kable, można też je ukryć w osłonie dla PSU. Z tyłu znajduje się wentylator bez podświetlenia, który skutecznie odprowadza powietrze. Warto dodać jeszcze wentylator z przodu do pobierania powietrza. Poza tym cyrkulacja powietrza jest w porządku.
nie ma
Slavaużywam Aerocool Bionic Black kilka miesięcy
7 lipca 2021
Pod względem wyglądu zwarta, kompaktowa obudowa. Właśnie dlatego mnie zainteresowała. Podobała mi się przednia taśma z podświetleniem RGB, którą można przełączać za pomocą przycisku lub synchronizować z resztą. Obudowa zyskała na atrakcyjności dzięki bocznemu panelowi ze szkła i dolnemu położeniu PSU, dzięki czemu pozostałe komponenty mniej się nagrzewają. Zainstalowałem dodatkowe wentylatory z przodu, gdzie znajduje się dobry wlot powietrza, więc przepływ jest bardzo dobry.
Z minusów to chyba tylko niezbyt gruby metal, ale się nie wygina, a konstrukcja jest dość sztywna.
Boobaużywam Aerocool Bionic Black kilka miesięcy
14 czerwca 2021
przyszedł następnego dnia po złożeniu zamówienia. Ogólnie wszystko się podobało. Zarówno pod względem działania, materiałów, jak i wyglądu. Tani w porównaniu do innych, a będzie lepszy, jeśli brać pod uwagę ten przedział cenowy.
* design
* panel sterowania została wygodnie umieszczona
* normalna przewiewność
* szkło, a nie plastik
* z regulowanym podświetleniem
brak
Pan
Polecam - obudowa jest dobrze wentylowana.
22 maja 2021
Bratu złożyli taki komputer, podświetlenie jest całkiem niezłe, próbowałem jeszcze szukać w białym kolorze - nie znalazłem. Szkło hartowane po boku, widoczne są wszystkie komponenty systemu, można będzie zamontować CWO, ale młodemu nie jest potrzebne. Bratu wystarcza ryzen 7 z górnym chłodzeniem 5 wentylatorów na procesorze, karta graficzna długa udało się zamontować świetnie, oddzielna komora na zasilacz - i tam ani nie hałasuje, ani się nie przegrzewa.
Mały jest zadowolony. Gry działają świetnie, komputer jest cichy, wygląda super.
Tak, na razie bez problemów.
shurikużywam Aerocool Bionic Black mniej niż miesiąc
Dodaj opinię