Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Вакуумні пакувальники   /   AENO

Відгуки про AENO VS3 (AVS0003)

Фото - Вакуумний пакувальник AENO VS3
Фото 14
Порівняти ціни 2 →
Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.
 120 zł  122 zł
в списокмої списки
Відгуки про AENO VS3Додати відгук
Переваги

Мінуси

хороша модель, сподобалося
7 серпня
Роблю заготовки на тиждень щонеділі, і звичайний вакууматор здавався зайвою тратою часу. Цей запаковує один пакет секунд за тринадцять, тому весь процес займає хвилин двадцять максимум замість цілого вечора. Корпус тонкий, не займає полицю на кухні, як я боялась спочатку
дуже швидке запаковування, тонкий корпус не займає місця, простий у використанні
пакети для пакування потрібно докуповувати окремо, витрати будуть регулярними
хороша модель, сподобалося
17 червня
Користуюся вакууматором уже кілька тижнів. Найчастіше запаковую м'ясо, сир та овочі - продукти дійсно довше залишаються свіжими. Сподобалося, що керування просте і не потрібно довго розбиратися з налаштуваннями. Сам прилад компактний, багато місця на кухні не займає. Поки що покупкою задоволений, для домашнього використання виявився дуже корисним
сподобалося все
Недоліків нема
Зручний і корисний особливо під час заготовок
16 квітня
Дуже зручний і компактний девайс. Якість герметизацією відмінна. Для збереження продуктів на більш тривалий час, це просто незамінна річ і неважливо зберігання у морозильці чи просто в холодильнику, чи при транспортуванні продуктів, вони однозначно зберігаються довше і головне компактіше та без сюрпризів, без протікання. Зручний екран з таймером, швидкість запаювання майже за 10 секунд, підходить для запаювання різних продуктів, є кремі режими для цього. Якість шва висока, повітря не пропускає. В комплекті одразу уйдуть пакети, так що можно після роспаковки вже і працювати
швидкість, пакети у комплеті, для вологих та сухих продуктів
немає такого
Світлана Б.користуюся AENO VS3 кілька місяців