Темна версія
Польща
Виберіть Ваше місто
Ми не змогли точно визначити Ваше місто. Будь ласка, виберіть місто для відображення магазинів і цін свого регіону.
Каталог   /   Комп'ютерна техніка   /   Комплектуючі   /   Системи охолодження   /   Thermalright

Відгуки про Thermalright ARO-M14G

Фото - Система охолодження Thermalright ARO-M14G
Фото 12
Відгуки про Thermalright ARO-M14GДодати відгук
Відгук корисний?
Так0
Ні0
Особисто собі купив один такий. У складання ставив двічі, працює як треба.
 4 липня 2021
Спокійний дизайн, 140мм вентиль (до 800 об/хв не видає шуму), кріплення адекватне, не найкраще, але враховуючи, що виробник кладе в комплект викрутку, яка сама по собі відмінної якості, скаржитися грішно. Брав за 750грн новим) 3500х, 3600 тримає спокійно, без розгону, звичайно ж, сенсу гнати рузен особливо немає) А ось пам'ять...
Загалом, раджу купувати його на бу ринку, за близько тисячі, тоді будете раді як бобер)
Ціна (у моєму випадку), викрутка, вентилятор (тихий, через рік, як новий), дзеркальна п'ята, загальна якість збирання.
Для деяких, буде дещо складно його встановити, не в кожен корпус влізе по висоті (хлопців, ставте вентилятор правильною стороною, він не однаковий з усіх боків).
Rozor Zкористуюся Thermalright ARO-M14G більше року
Відгук корисний?
Так0
Ні0
відмінна модель, дуже сподобалося
 19 грудня 2020
Рекомендую до покупки.
Дуже тихий.
Габарити, хоч радик і зміщений кулер уперся в оперативу та бічну кришку.
Додати відгук

Купити Thermalright ARO-M14G

Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо отримувати партнерську комісію.

TANIA DOSTAWA ! - ! Thermalright ARO-M14G Grey - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
274

TANIA DOSTAWA ! - ! Thermalright ARO-M14O Orange - PACZKOMAT, POCZTA, KURIER

www.net-s.pl
245

Thermalright ARO-M14G - Chłodzenie powietrzem procesora - (dla: AM4)

www.kaufland.pl
437