Tryb nocny
Polska
Wybierz miasto lub wpisz kod pocztowy
Nie udało nam się zidentyfikować Twojego miasta. Wybierz miasto, aby wyświetlić sklepy i ceny dla swojego regionu.
Katalog   /   Duży sprzęt AGD   /   Maszyny do szycia i owerloki   /   Janome

Opinie na temat Janome 23e

Zdjęcia - Maszyna do szycia / owerlok Janome 23e
Produkt jest niedostępny
621
Elektromechaniczna maszyna do szycia japońskiej marki Janome należy do kategorii prostych urządzeń podstawowych - zarówno pod względem ceny, jak i możliwości. Przeznaczona jest zarówno do napraw, jak i szycia przedmiotów, a także nadaje się do pracy z każdym rodzajem tkaniny: dżinsem, jedwabiem, cienkim tiulem, materiałami elastycznymi, prawdziwą skórą itp. Konstrukcja oparta jest na wytrzymałej stalowej ramie, która gwarantuje trwałość nawet przy intensywnym, codziennym użytkowaniu. Sprzęt posiada pionowy wahadłowy mechanizm, który zapewnia wysoką jakość szwów i cichą pracę, dzięki czemu krawcowa nie będzie odrywać się od pracy. Janome 23e potrafi wykonywać ponad 20 rodzajów ściegów – od standardowych po ozdobne, a także automatycznie wykonuje dziurki na guziki w zależności od ich rozmiar...u. Jednocześnie użytkownicy mogą ręcznie regulować długość ściegu (do 4 mm), szerokość ściegu (do 5 mm) i naprężenie nici. Funkcja biegu wstecznego pomoże bezpiecznie zamocować szew, a wolne ramię będzie przydatne podczas szycia obszernych przedmiotów i detali, takich jak rękawy czy nogawki spodni. Model ten, oprócz igieł, szpulek i innych akcesoriów, posiada kilka stopek do różnych zadań: uniwersalną, do ściegu krytego, do wszywania zamków błyskawicznych i do przyszywania guzików.
dodaj do listymoje listy
Opinie na temat Janome 23eDodaj opinię
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak0
Nie0
Samochód jest świetny.
 20 maja 2019
Podobało mi się prawie wszystko. Linie są doskonałe, bierze prawie każdy materiał, pracuje cicho, jeśli jest okresowo smarowany.
Oświetlenie było rozczarowujące i brak obcinacza nici. Zmieniłem oświetlenie na LED, było super. I umieściłem domowy obcinacz nici, ponieważ jest na to miejsce. Wszystko stało się wspaniałe. Dla tych, którzy są ciekawi, jak to zrobiłem, jest film na YouTube. Aby znaleźć w wyszukiwarce wpisz Janome 23e a zostanie podświetlony.
używam Janome 23e od ponad roku
Czy ta opinia jest pomocna?
Tak0
Nie0
Zdecydowanie polecam
 6 listopada 2018
Niezawodny koń roboczy. Byłem bardzo zadowolony nie tylko z jakości linii, ale także z szybkości tej maszyny: jest naprawdę wysoka. Jakieś 10 lat temu miałem samochód tej samej marki. Wszystko fajnie, ale prędkość... najwyżej 250 ściegów na minutę, po prostu zasnęłam. Teraz maszyny domowe są znacznie szybsze, 800 ściegów, co jest bardzo zauważalne i nie może się nie cieszyć, a ten model z optymalnym zestawem operacji jest po prostu piękny, zaspokoi wymagania nie tylko początkującego, ale i mistrza z solidnym doświadczeniem .
Szybkość i jakość ściegu
To nie jest wada, ale życzenie lub rada. Do tego cudeńka kupiłam stolik boczny, który dodał wygody i szybkości mojej pracy oraz zmniejszył zmęczenie dłoni. Każdemu, kto dużo szyje polecam zaopatrzyć się w to akcesorium.
używam Janome 23e od ponad roku
Dodaj opinię