Tryb nocny
Polska
Wybierz miasto lub wpisz kod pocztowy
Nie udało nam się zidentyfikować Twojego miasta. Wybierz miasto, aby wyświetlić sklepy i ceny dla swojego regionu.
Katalog   /   Motoryzacja   /   Opony i felgi   /   Opony   /   Bridgestone

Opinie na temat Bridgestone Blizzak LM005 225/45 R18 95HDodaj opinię
Tak1
cudowny model, już ręczony
 28 października 2020
uwielbiam tę gumę! Takiego jeszcze nie miałem - cichy, dobrze zachowuje się na mokrym asfalcie, trawie, nawierzchniach ziemnych, połyka nierówności, kamyczki... nie pożałujesz zamówienia.... ale Shipshina wysłała mi trzy dni, podobno było niedostępne i czekały na przyjazd, radzę!
na całej powierzchni, wysoki bieżnik, radialna
brak
Valery Yurievichużywam Bridgestone Blizzak LM005 195/65 R15 91T mniej niż miesiąc
Nie0
świetny model, bardzo mi się spodobał
 2 grudnia 2024
195/65/15 Skoda Octavia A5.
Równoważenie przebiegło bez problemów. Nie spodziewałem się niczego innego. Dlatego wziąłem Bridgestone.
Dobre opony zimowe. Nie zawiedli Cię. Ale ja nie latam. Mieszkam tam, gdzie podczas wielkiej zimy nie ma lekkiego śniegu, owsianki ani deszczu. Czyli zwykła europejska zima.
Cichy. Odpowiadają deklarowanym cechom.
Cichy. miękki
Rustikużywam Bridgestone Blizzak LM005 195/65 R15 91T od ponad roku
Przeczytaj informacje przed zakupem
 9 stycznia 2022
UWAGA ta guma jest na Europę czyli krawędź to -12, wtedy nie działa!!!!
cicha
Dla Uralu Syberia jest całkowicie bezużyteczna
nie zwalnia tempa
nie kontrolowany
nie idź na górę
Aleksandr Karfidovużywam Bridgestone Blizzak LM005 195/60 R16 89H od ponad roku
Wszystko dobrze
 7 marca 2021
Bilansowanie zakończyliśmy bez żadnych problemów. Jeżdżą płynnie i nie wydają żadnych dźwięków. Ściana boczna mocna, po wejściu do dołu nie stwierdzono przepuklin. Na mokrym asfalcie jeździ się spokojnie, na świeżym śniegu też niestraszny im lód.
jakość
nie znaleziono
Artur Hamlovużywam Bridgestone Blizzak LM005 265/60 R18 114H kilka miesięcy
świetny model, podoba mi się
 17 stycznia 2021
Mieszkamy w słonecznym mieście Soczi. Nie przydadzą się tu kolce ani ciężkie masywne sprzęgła cierne. Dlatego potrzebujemy kół zimowych, które nadają się na łagodną zimę, które świetnie się sprawdzają podczas deszczowej pogody, a jeśli zajdzie taka potrzeba, będzie można nawet pojechać w góry na narty. ML005 doskonale radzi sobie z tym zadaniem. Dobrze trzymają się drogi, zarówno pod górę, jak i z góry, jest to szczególnie cenne na mokrych i śliskich drogach. W mieście na asfalcie pewnie czujesz się także na drodze. Ścigam się w klasie A.
Dobrze trzymają się drogi
Brak
Evgeniyużywam Bridgestone Blizzak LM005 265/60 R18 114H kilka miesięcy
świetny model, podoba mi się
 12 stycznia 2021
Zaufałem testom i recenzjom, model ten zajął pierwsze miejsce wśród Niemców i innych recenzji. Na razie jeżdżę po odśnieżonej drodze i nawet nie było jeszcze mrozu. Opony są miękkie i ciche, samochód trzyma się na autostradzie od plus 15 do 170, samochód nie kołysze się na zakrętach, układ kierowniczy ostry.
brak
Antonużywam Bridgestone Blizzak LM005 205/55 R16 91H kilka miesięcy