Opinie na temat Bridgestone Blizzak LM005 225/45 R18 95H
![]() |
Wybierz rozmiar opony
Opinie na temat Bridgestone Blizzak LM005 225/45 R18 95H | Dodaj opinię | 1 0 0 5 |
Czy ta opinia jest pomocna? Tak1 Nie0 |
uwielbiam tę gumę! Takiego jeszcze nie miałem - cichy, dobrze zachowuje się na mokrym asfalcie, trawie, nawierzchniach ziemnych, połyka nierówności, kamyczki... nie pożałujesz zamówienia.... ale Shipshina wysłała mi trzy dni, podobno było niedostępne i czekały na przyjazd, radzę! na całej powierzchni, wysoki bieżnik, radialna brak ![]() |
Czy ta opinia jest pomocna? Tak0 Nie0 |
195/65/15 Skoda Octavia A5.
Równoważenie przebiegło bez problemów. Nie spodziewałem się niczego innego. Dlatego wziąłem Bridgestone. Dobre opony zimowe. Nie zawiedli Cię. Ale ja nie latam. Mieszkam tam, gdzie podczas wielkiej zimy nie ma lekkiego śniegu, owsianki ani deszczu. Czyli zwykła europejska zima. Cichy. Odpowiadają deklarowanym cechom. Cichy. miękki - ![]() |
Czy ta opinia jest pomocna? Tak0 Nie0 |
UWAGA ta guma jest na Europę czyli krawędź to -12, wtedy nie działa!!!! cicha Dla Uralu Syberia jest całkowicie bezużyteczna nie zwalnia tempa nie kontrolowany nie idź na górę ![]() |
Czy ta opinia jest pomocna? Tak0 Nie0 |
Bilansowanie zakończyliśmy bez żadnych problemów. Jeżdżą płynnie i nie wydają żadnych dźwięków. Ściana boczna mocna, po wejściu do dołu nie stwierdzono przepuklin. Na mokrym asfalcie jeździ się spokojnie, na świeżym śniegu też niestraszny im lód. jakość nie znaleziono ![]() |
Czy ta opinia jest pomocna? Tak0 Nie0 |
Mieszkamy w słonecznym mieście Soczi. Nie przydadzą się tu kolce ani ciężkie masywne sprzęgła cierne. Dlatego potrzebujemy kół zimowych, które nadają się na łagodną zimę, które świetnie się sprawdzają podczas deszczowej pogody, a jeśli zajdzie taka potrzeba, będzie można nawet pojechać w góry na narty. ML005 doskonale radzi sobie z tym zadaniem. Dobrze trzymają się drogi, zarówno pod górę, jak i z góry, jest to szczególnie cenne na mokrych i śliskich drogach. W mieście na asfalcie pewnie czujesz się także na drodze. Ścigam się w klasie A. Dobrze trzymają się drogi Brak ![]() |
Czy ta opinia jest pomocna? Tak0 Nie0 |
Zaufałem testom i recenzjom, model ten zajął pierwsze miejsce wśród Niemców i innych recenzji. Na razie jeżdżę po odśnieżonej drodze i nawet nie było jeszcze mrozu. Opony są miękkie i ciche, samochód trzyma się na autostradzie od plus 15 do 170, samochód nie kołysze się na zakrętach, układ kierowniczy ostry. brak ![]() |
Dodaj opinię